SKANDAL U PROGRAMU! Miki udario Suzanu, ona traži razgovor sa produkcijom da izađe NAPOLJE
Suzana i Miki, Foto: Printscreen

zadruga

SKANDAL U PROGRAMU! Miki udario Suzanu, ona traži razgovor sa produkcijom da izađe NAPOLJE

Ne mogu da se smire

Objavljeno: 11:50h

Sinoć je jedno od pitanja bilo je upućeno i Suzani Perović, međutim ona nije želela da odgovori kada su je pitali za Mikija Đuričića. Da li smatra da je ovaj zadrugar ponižava ili se ona sama ponižava time što trči stalno za njim, bilo je pitanje za ovu ukućanku.

Suzana nije želela da odgovori na ovo pitanje, već je rekla da čeka razgovor sa produkcijom i da će je novinarka razumeti kao žena.

Nakon što nije želela da iznese svoj stav, odlučio je da progovori Miki Đuričić, a ovaj stanar Bele kuće rekao je kako mu je veoma teško i da mu je jako neprijatno zbog odnosa sa Suzanom.

foto: Printscreen

- Ne ide to kako sam ja zamislio. Meni smetaju sitnice, njoj smetaju sitnice i onda to preraste u uvrede. Ne možemo da se kontrolišemo i mi uporno pričamo da kao nećemo više. Ništa Suzana nije kriva manje nego ja, oboje smo krivi. Ovo ne može više da funkcioniše, jer se mi toliko sramotimo da je to strašno. Meni je jako neprijatno zbog svega toga. Jako mi je teško - pričao je Miki.

Suzana je i dalje insistirala da ne otkriva svoj stav, a onda je Miki rekao i otkud sada to njeno ponašanje.

- Ona je mene krvnički uštinula, a ja sam je evo ovako (pokazivajući na udarac nogom), je l to boli i zato ona sada hoće da priča sa produkcijom - pitao je Miki Ljubu Pantović i Sanju Stanković na kojima je demonstrirao.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.