Nije tebi umro otac, meni je! Prete smrću, lažu i kradu tragedije jedni od drugih (FOTO)

Dokle je to otišlo?

Nije tebi umro otac, meni je! Prete smrću, lažu i kradu tragedije jedni od drugih (FOTO)

Jelena Golubović je zapretila smrću Vesni Rivas i njenom sinu Petru, jer je pevačica nazvala narkomankom koja je sahranila svog oca
Objavljeno: 12:00h

Sve je počelo kada je Milomir Marić zamolio Zoricu Dukić da kaže da li je istina da je posle smrti oca mesecima bila u depresiji, nakon čega je Zorica zaplakala i tek pošto je počela da govori prekinuta je od strane Jelene Golubović.

Aleksandar Jovanović/Zorica Dukić
- To je moja priča. Ja sam to rekla kad je moj otac preminuo - rekla je Jelena, zbog čega su je svi ukućani osudili, a najviše Vesna Rivas.
Dragana Udovičić/Jelena Golubović
- Sram te bilo, stidi se! Ti si lečena narkomanka, sahranila si rođenog oca svojim postupcima. To svi znaju, sram te bilo - vikala je pevačica.
Dragan Kadić/Vesna Rivas
Jelena Vesni nije ostala dužna. - Vesna, ja imam dva brata i oni će sahraniti tebe i tvog sina - besna je bila Golubovićeva.
Dragan Kadić/Slađa Petrušić
Međutim, na ovome se nije završilo, već je Jelena nastavila sa provokacijama upućenim Zorici, a u svađu je uskočila Slađana Petrušić koja je želela da se fizički obračuna sa Jelenom. Era i Ružica Veljković su je sprečile u tome, a Petrušićeva je kažnjena izolacijom. Jelena je pokušala da odglumi da joj je pozlilo posle Slađinog napada na nju. (A. Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.