REAKCIJE STANIJINIH PRIJATELJA NAKON INCIDENTA! Luna je zla, smejala se dok je Stanija plakala za MRTVIM OCEM! UŽAS
Stanija proteklih dana tpri razne uvrede i psovke, Foto: Prinscreen

OŠTRO OSUDILA

REAKCIJE STANIJINIH PRIJATELJA NAKON INCIDENTA! Luna je zla, smejala se dok je Stanija plakala za MRTVIM OCEM! UŽAS

Zaprepašćena je zbog ovakvog ponašanja

Objavljeno:

Lepi Mića proteklih dana žestoko vređa Staniju Dobrojević. Čak joj psuje i majku i vređa i oca koji je poginuo tokom rata u Hrvatskoj. Tamara Radoman, Stanijina najbolja drugarica i njen PR, zgrožena je zbog Miće, ali i zbog ponašanja Lune Đogani.

foto: Printscreen

– Mića je čovek koji je potpuno izgubio kompas sa realnošču. Postao je ostašćeni fanatik rijalitija. Njegovo psovanje i vređanje Stanije i njene porodice je toliko primitivno, jadno i bedno. Pitam se samo da li razmišlja o tome da i on kod kuće ima ćerku i da li bi voleo da se njoj tako neko obraća - rekla je Tamara za Espreso i potom se osvrnula i na to kako se Luna ponašala dok je Stanija plakala dok joj pominju mrtvog oca.

foto: Printscreen

– Dok je Stanija plakala zbog svog mrtvog oca, Luna se smejala i komentarisala je da puste Staniju sada malo da se isplače zbog gluposti da bi bila žrtvica. Sinoć je time pokazala da u sebi zapravo poseduje jako veliku sujetu, ljubomoru i zlo jer samo zla osoba može tako da reaguje i komentariše. Lunina podrška se ubi od ponavljanja kako Luna samo širi ljubav, a mi zapravo svakodnevno doživljavamo prvo od Lune, pa onda i od njenih fanova, nešto sasvim suprotno.

foto: Printscreen

– Želim joj od srca da Stanijinu sudbinu ne doživi ni u najstrašnijem snu, a onim sinoć je Luna pokazala da nema ni grama ljudskosti u sebi - zaključila je Stanijina drugarica za naš portal.

Bonus video

NEMAJU VIŠE ŠTA DA KRIJU: Ana i David stres i nervozu sprali sa sebe u tuš-kabini

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.