TRAŽILA MU DA SKINE GA*E, DA MU OPIPA MOŠNICE: Pohotna Milijana spopadala Požgaja, on se branio A ONDA... (VIDEO)
Milijana Bogdanović i Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

SKANDALOZNO!

TRAŽILA MU DA SKINE GA*E, DA MU OPIPA MOŠNICE: Pohotna Milijana spopadala Požgaja, on se branio A ONDA... (VIDEO)

Pipali se po polnim organima

Objavljeno:

Mladen Vuletić i Đorđe Tomić sinoć su u Tajnoj sobi "Parova" otkrili pikantne, ili reklo bi se prljave detalje iz odnosa Milijane Bogdanović i Aleksandra Požgaja. Milijana već duže vreme flertuje sa Požgajem, dok sve to gleda njen vremešni verenik, Milojko Božić. Vuletić je rekao da ga je Milijana udarila po licu, posle čega su ona i Požgaj poslati u izolaciju. Milijana je rekla da ne voli više Milojka i da bi želela da bude sa Požgajem, tvrdi Vuletić.

foto: Printscreen

Nakon povratka iz izolacije, Vuletić je, kaže, uspeo da pomiriše Milijaninu ruku, pa je tom metodom utvrdio da se ista oseća na muški polni organ. Ovu priču potvrdio je i Tomić, koji je bio svedok celog događaja, da je Milijana tražila od Požgaja da skine gaće, jer je on imao ozbiljnu operaciju testisa.

- On je veran svojoj ženi, nije želeo to, ali je ona navaljivala - rekao je Tomić, ali je naglasio da je to uradila iz medicinskih razloga, jer Milijana završava medicinsku školu. Htela je da opipa mošnice, da bi videla da li je sve u redu.

foto: Printscreen

Vuletić tvrdi i da je osetio miris vagine na Požgajevim rukama. - Mislim da je Požgaj "prstenovao" Milijanu - rekao je Vuletić. Tomić govori da nije prvi put da se oni dodiruju po intimnim delovima tela.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.