LJUBA LUPALA LAZARU ŠAMARE, PA GA PLJUNULA: Nabila mu GAĆE NA GLAVU i ismevala što je NESREĆNO ZALJUBLJEN u Davida!
Ljuba nema barijere kad uđe u fajt, Foto: Prinscreen

prevršila svaku meru!

LJUBA LUPALA LAZARU ŠAMARE, PA GA PLJUNULA: Nabila mu GAĆE NA GLAVU i ismevala što je NESREĆNO ZALJUBLJEN u Davida!

Pantovićka je pobesnela zbog Jeremićevih provokacija

Objavljeno: 19:20h

Ljuba Pantović optužila je Lazara Jeremića da namerno sabotira Draganu Mitar u nedeljnom zadatku, a onda i da mu se drugi podsmevaju jer je zaljubljen u Davida Dragojevića. Kasnije je svađa kulminirala.

Njih dvoje su ušli u kupatilo gde je Ljuba stavljala gaće Lazaru na glavu, a obezbeđenje je pokušavalo da ih razdvoji. Kada su nastavili svađu u dnevnoj sobi, Pantovićeva je pljunula Jeremića.

"Nevaspitana si i izmišljaš priču", govorio joj je Lazar.

"Ako se ne sećaš, sam si pričao da je riba ke.ala na tebe, ti si bolesnik", vikala je Ljuba.

foto: Printscreen Youtube

Inače, Pantovićka je pobesnela na Jeremića jer joj je dobacivao kako se u sve gura dok je šetala sa Draganom Mitar, kojoj ovih dana pomaže da izgubi 20 nabačenih kilograma.

"Ajmo, Ljubo, treneru, idemo, trpaj se u sve! Trpaj se u sve, Ljubice! Ljuba maser, Ljuba trener, Ljuba nutricionista, Ljuba motivator...idemo, Ljubo, trpaj se u svemu!" dobacivao je Lazar Ljubi, koja je prvo ostala smirena, a onda mu je prišla i burno mu odreagovala.

"Sve bi bilo u redu, ali ku*ac nemam... Koje su to rijaliti fore? Još da imam ku*ac i da se zovem David i da ti ga strpam u usta... Tvoj problem je što si nesrećno zaljubljen", rekla mu je Ljuba unoseći mu se u facu, a on joj je odgovarao.

"Tako si nebitna u celoj priči", odbrusio joj je Lazar.

"Toliko si bitan da si izleteo pre mesec dana. Propali fudbaler protiv šampiona. Uvek ćeš biti propali fudbaler", uzvratila mu je Ljuba.

"Ti treba da budeš majka. Treba da budeš majka. Ne možeš da budeš šampion nikad na svetu ako nisi majka! Da bacim porodicu i sve da bih bio šampion?!", provocirao ju je Lazar, dok ona nije odlepila i dvaput ga ošamarila, pa na sve to još i pljunula.

Pogledajte ceo snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.