OPTUŽILI SU GA DA JE IZDAO LUNU ZBOG KIJE: Gastoz OTKRIO SVE o odnosu s Kockarevom i da li se LOŽI NA NJU!
Gastoz je poznat kao veliki ženskaroš, Foto: Damir Dervišagić

U RAZGOVORU ZA ESPRESO

OPTUŽILI SU GA DA JE IZDAO LUNU ZBOG KIJE: Gastoz OTKRIO SVE o odnosu s Kockarevom i da li se LOŽI NA NJU!

Prvi put je progovorio o nekim intrigantnim temama

Objavljeno:

Nenad Sinđelić Gastoz je nedavno bio gost na žurki u rijalitiju "Zadruga". Mnogo se tada raspravljalo zbog načina na koji ga je Stanija Dobrojević dočekala i zbog toga kako ga je sprovela kroz imanje u Šimanovcima. On je za portal Espreso.co.rs otkrio da li mu svideo taj Stanijin gest.

– Kako mi se nije svidelo. Htela je ona sama da me prošeta malo, ali su tada krenuli sa nama i drugi zadrugari. Moraću opet da dođem na imanje pa da prošetamo sami - rekao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz, Stanija Dobrojević
Nenad Marinković Gastoz, Stanija Dobrojević foto: Printscreen

Luna Đogani je dvostrukog pobednika "Parova" predstavljala kao velikog prijatelja koji je uz nju bio kada su joj svi okrenuli leđa, a posle te žurke u "Zadruzi", stekao se utisak da je Luna ta koja je sada Nenadu okrenula leđa.

foto: Espreso.co.rs/ Milen Vesović

– Ja sam ušao tamo. Javio sam se njoj. Da ne bih pravio još problema Luni i njenom dečku, javio sam im se i sklonio sam se i smatram da je to bilo korektno s moje strane s obzirom na to da smo mi drugari i ja joj zaista želim da bude srećna. Mi smo prvenstveno prijatelji, e sada to što se nešto još desilo između nas i što je to posle puklo u medijima, to nije do mene - rekao je Gastoz i dodao da on u početku nije želeo da priča da je imao seks sa Lunom zbog toga što ona prvo tvrdila da nisu imali ništa.

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani
Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani foto: Printscreen

Neki Lunini fanovi tvrde da je Gastoz izdao njihovu miljenicu zbog druženja sa Kristinom Kockar.

– Moram da pitam te fanove kako sam ja dobar sa Kijom. Kija i ja se bavimo istim poslom van rijalitija. Srećemo se samo na nekim festivalima i klubovima. Ja se Kiji uvek uredno javim i ona meni. Možda bismo i nekada zablejali zajedno, ali ko zna kako bi ona to shvatila ili kako bih ja to shvatio. Verovatno sada tu merimo da li je pametno da budemo drugari jer smo oboje rijaliti zvezde, pa smo sveli sve na festivale, neke klubove, rođendane - naveo je Nenad.

Kristina Kija Kockar
Kristina Kija Kockar foto: Printscreen

A da li je Kija Gastozu atraktivna?

– Pa, simpatična je, ali nije moj tip.

Sa Teodorom Džehverović Gastoz tvrdi da se više družio pre "Zadruge" nego sada, a da je i sa njom se sada viđanje svelo samo na neke javne događaje gde su se sretali. On nam je pojasnio i zašto u poslednje vreme se sve ređe viđa sa Sarom Reljić.

Sara Reljić
Sara Reljić foto: Sonja Spasić

– Sa Sarom sam malo stanjilo to prijateljstvo naše. Baš je onako počelo, ali ona je 'vamo ja tamo. Ne možemo da se pohvatamo - pojasnio je Nenad.

Bonus video

DAVID I ANA SE MAZE POD JORGANOM!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.