STANIJA KO OD MAJKE ROĐENA ŠETALA KROZ KUĆU: Ja sam BIG MAMA! Dođite starletice moje!
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

STANIJA KO OD MAJKE ROĐENA ŠETALA KROZ KUĆU: Ja sam BIG MAMA! Dođite starletice moje!

Morali da ih smiruju!

Objavljeno:

Svi zadrugari, ali i javnost bili su upućeni u žestoki sukob koji je nastao između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović. Na stvaranje tenzije između njih dve najviše je uticao video klip u kojem se jasno vidi kako mlada dvadesetogodišnjakinja igra u gej klubu oko šipke, a zbog čega je Stanija prozivala Doroteu pred svima.

Iako se otad trude da ignorišu jedna drugu kad god su u mogućnosti, ovoga puta Dorotea nije mogla da prećuti ono što zapravo misli o Staniji.

foto: Printscreen

Ona je u razgovoru sa Karađorđem Subotićem otkrila da je Stanija nesigurna i iskompleksirana osoba, pa udarila na njenu najslabiju tačku, najpopularniju starletu Soraju Vučelić. Dorotea je to objasnila ovako: - Staniji objašnjavam koji problem mi imamo. Ja ne dozvoljavam da neko igra sa mnom perfidne igre, ja nisam pala s marsa. Ona ne zna moj način razmišljanja niti je u stanju da ga ikad shvati.

foto: Printscreen

Ona se osvrnula i na druge ukućanke: - Maja utiče na taj način da se svi sa njom ponašaju kao da su deca. Aleksandra se ponaša kao neko dete. Ja sam rekla ako neko može da mi bude uzor u rijalitiju, to si ti, Ljubo. Mogu i dela nekih ljudi. Ne može osoba koja je iskompleksirana i koja ima nesigurnost u sebe.

Ona je tad pohvalila Soraju:

- Soraja je iskompleksirala Staniju, svaka joj čast!

foto: Printscreen

Stanija je to čula i smesta krenula da je provocira.

- Ja sam big mama! Dođite starletice moje!

Ceo video možete pogledati ovde:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.