PREDVIĐALA SUDBINE, ALI NJENA JE NAJGORA! Vidovita Zorka sahranila 3 sina: Sahraniti decu je nešto najgore!
Vidovita Zorka, Foto: Jutjub printskrin, Happy

jezivo

PREDVIĐALA SUDBINE, ALI NJENA JE NAJGORA! Vidovita Zorka sahranila 3 sina: Sahraniti decu je nešto najgore!

Užasna sudbina!

Objavljeno:

Zorka Pucar, poznata kao vidovita Zorka, izgubila je tri sina koje nije uspela da spase, uprkos natprirodnim moćima kojima je pomogla mnogima. Proročica je u braku sa Radivojem Barbakovim dobila sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde.

Komšije iz Nove Mileševe otkrile su da je proročica tamo doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru prošle godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

Oni su joj sad jedina uteha.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji.

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Vidovita Zorka
Vidovita Zorka foto: Jutjub printskrin

Tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju.

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače.

- Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim.

- Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže Zorka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.