BRUKA SNIMAK! STANIJA ZABORAVILA KAKO JE ZAVRŠILA NA PO*NO SAJTU?! Vređa druge, a evo šta je RADILA sa 20 GODINA!
Stanija Dobrojević sama sebi uskočila u stomak, Foto: Printscreen

greh iz mladosti

BRUKA SNIMAK! STANIJA ZABORAVILA KAKO JE ZAVRŠILA NA PO*NO SAJTU?! Vređa druge, a evo šta je RADILA sa 20 GODINA!

Nekima je zasmetalo što proziva druge za igranje oko šipke, pa su je na društvenim mrežama podsetili šta je ona radila kad je imala 21 godinu

Objavljeno:

Nakon što je Stanija Dobrojević oplela po Dorotei Jovanović zbog snimka na kome ona igra oko šipke, na društvenim mrežama su osvanuli i Stanijini rani radovi.

Naime, nekima je očito zasmetalo Stanijino moralisanje u rijalitiju, pa su iskopali njen snimak na kome se ponaša maltene identično kao zadrugarke koje ona sve vreme nastoji da izvrgne ruglu.

Ismevala Dorotein snimak... A i ona ima sličan!
Ismevala Dorotein snimak... A i ona ima sličan!foto: Printscreen/facebook

Standža očigledno veruje u svoje laži... Jer sto puta ponovljena laž postaje u narodu istina. Zaboravlja Standža u vređanju Dototee i njenog snimka kakve je snimke imala i kako je završila na po*no sajtu u par navrata. Sve u toku njenog "studiranja", sa 21 godinom. Kako je postala poznata. Kako je bila u katalogu sa cenovnikom. Ne morališi. Ne peri se. Jer je i više nego očigledno da je upravo ona ta koja hoće da se opere od etikete na osnovu koje je postala medijska ličnost. Više poštujem Minu koja je ustala i rekla", stoji uz stari Stanijin snimak koji se pojavio na Fejsbuku.

Pogledajte u videu šta Stanija radi:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.