MILIJANA SE JE*ALA ZA PARE, NIJE IMALA OD ČEGA DA ŽIVI: Milojko uživo u programu OBJAVIO da se bavila PROSTITUCIJOM
Milijana Bogdanović na stubu srama, Foto: Printscreen

isplivala istina

MILIJANA SE JE*ALA ZA PARE, NIJE IMALA OD ČEGA DA ŽIVI: Milojko uživo u programu OBJAVIO da se bavila PROSTITUCIJOM

Božić je usput pravdao devojku kako je bila primorana da naplaćuje seks

Objavljeno:

Lepotica iz Pilatovića Milijana Bogdanović (21) bila je prostitutka, otkrio je uživo u programu "Parova" njen 53 godine stariji verenik Milojko Božić (74).

On tvrdi da je Milijana zbog teškog života bila primorana da naplaćuje seks!

Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla... Morala je da se j*be za novac", kazao je bivši harmonikaš, na šta je njegova pola veka mlađa devojka skočila:

Šta to pričaš? Ti nisi normalan. Počeću da te mrzim!

Milojko raskrinkao Milijanu
Milojko raskrinkao Milijanufoto: Printscreen

Cela frka je krenula kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana Bogdanović i javno se odrekla ćerke.

Ja nemam ćerku! Odričem je se! Razbolela sam se zbog nje, neću ovo preživeti. Svaki dan mi dolazi Hitna pomoć. Pakao nam je priredila! Dolazila je jedna žena i potezala pištolj na nas jer je Milijana bila sa njenim mužem. Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj, kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvek je imala velike prohteve, ucenjivala nas", u dahu je ispričala majka ove učesnice "Parova", a zatim dodala da je njena ćerka luda ako misli da Milojko ima novca:

On je, bre, sve ostavio deci, nema ništa! Devojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!

foto: Printscreen, TV Happy

Sve ovo potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u "Parove" da bi raskrinkala sestričinu.

Ceo život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom!

Svetlana se potom obratila zetu, koga je nazvala bolesnikom.

Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne s*ri da je voliš, koristiš je zbog popularnosti", rekla je tetka i dodala da je Milijana bila u vezi sa Božićevim sestrićem.

Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest", rekla je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

To nije bila veza, već kombinacija.

Za sve što čini, Milijana je okrivila oca.

Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam", rekla je učesnica "Parova".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.