POZNATA MODNA KREATORKA NABACIVALA KLIJENTE MAKROU: Ovako funkcioniše elitna prostitucija u Srbiji!
Foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

JEZIVO OTKRIĆE

POZNATA MODNA KREATORKA NABACIVALA KLIJENTE MAKROU: Ovako funkcioniše elitna prostitucija u Srbiji!

Evo koja kreatorka je bila njegov najjači kontakt

Objavljeno:

Poznata modna kreatorka iz Beograda nabacivala je klijente za VIP prostituciju.

Ova dizajnerka je sarađivala sa uhapšenim srpskim kraljem elitne prostitucije Mihajlom Maksimovićem, koji je imao razgranatu mrežu saradnika..

- Postojali su stalni klijenti po preporuci stalnih klijenata i posrednici. Kada su u pitanju posrednici stvari su funkcionisale na sledeći način: posrednik pozove Mihajla, naruči devojke i kaže mu kada i gde da ih pošalje - objašnjava sagovornik i dodaje da među tim posrednicima bila i starija modna kreatorka koja je cenjena u svetu mode i koja je skoro tri decenije u modnom biznisu.

foto: Nemanja Pančić

- Ona ima svoj poznati brend. Kreatorka je zahvaljući svom poslu stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima i ljudima iz šou-biznisa, ali i među devojkama - kaže izvor i dodaje:

- Upravo ona je spojila Maksimovića sa nekim moćnim ljudma iz sveta biznisa i politike, s jedne strane, a s druge, mu je pomagala da pronađe atraktivne devojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni dosta da plate. Osim u zemlji, ona ima odlične kontakte i u inostranstvu - otkriva izvor.

Poznata kreaorka je povezivala manekenke sa Mihajlom, a preporučivala ih je i imućnim poznanicima. Mihajlo je svoj "bzinis" doveo do perfekcije. Osim što je vodio urednu evidenciju o svakoj devojci, o svakom klijentu i zaradi, jako je držao i do samih devojaka. One su imale redovne lekarske preglede, išle su kod psihologa, ali i na treninge.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.