MAJKA MU OKREĆE GLAVU OD SRAMOTE: Progovorile KOMŠIJE uhapšenog MAKROA! TRENIRAO FUDBAL, BIO FIN DEČKO
Mihajlo Maksimović tereti se za organizovanje elitne prostitucije, Foto: Nemanja Pančić

DETALJI IZ BIOGRAFIJE

MAJKA MU OKREĆE GLAVU OD SRAMOTE: Progovorile KOMŠIJE uhapšenog MAKROA! TRENIRAO FUDBAL, BIO FIN DEČKO

U Šapcu je završio srednju Ekonomsko-trgovinsku školu, koja se smatra jednom od prestižnijih škola u gradu na Savi

Objavljeno:

U Jevremovcu, prigradskom naselju u okolini Šapca gde je živeo estradni makro Mihajlo Maksimović, svi su u šoku posle hapšenja njihovog meštanina protiv kog se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima.

U ovom kraju, gde živi njegovi roditelji, samo se o tome priča. Meštani su i dalje u čudu, teško im poveruje ovakav život vodi njihov komšija.

"Verujte mi, ja i dalje ne mogu da verujem da je to istina. Mi ga znamo kao finog dečka. Bavio se sportom i živeo zdav život", priča jedan od komšija koji, kao i većina meštana ovog prigradskog mesta udaljenog tri kilometra od centra Šapca.

Mihailo je, kako saznaje Blic trenirao fudbal. U Šapcu je završio srednju Ekonomsko-trgovinsku školu, koja se smatra jednom od prestižnijih škola u gradu na Savi. Posle toga je, kako navodi izvor za Blic, završio poslovne studije u Beogradu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sve to ukazivalo je da se radi o pristojom momku, dok u medijima nije odjeknula vest o hapšenju Maksimovića na beogradskom aerodromu pod sumnjom da je iznajmljivao stanove u Beogradu u kojima je podvodio devojke VIP klijentima. Prilikom hapšenja kod njega su pronađene sveske sa evidencijom, lap top kao i mobilne telefone.

"Oni su stariji od mene, ali ono što znam je da je bio normalan mladić. Njegova devojka je takođe iz prigradskog mesta, ali iz suprotnog kraja. Jedan njegov drug je ovde držao kafanu u koju su išli mladi. Tu izlazi pola grada, uglavnom mlađe generacije", priča naš sagovornik, ne želeći da otkrikva identite.

Stariji odmahuju glavom, ne želeći da govore jer znaju porodicu Maksimovića.

"Oni žive skromno. Nismo ništa primetili da odskaču od drugih. Neki dan sam vide majku u prodavnici. Žena je delovala izbezumljeno. Okrenula je glavu na drugu stranu", priča sagovornik Blica.

Bonus video

DARKA LAZIĆA PROZIVAJU ŠTO NE VEŽE POJAS U AUTOMOBILU, A SAD SE OGLASIO: Pevač prvo zapevao, a onda poručio OVO svima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.