UHAPŠENI MAKRO JE SAMO MALI DEO MREŽE PROSTITUCIJE: Ovako DETALJNO izgleda povezivanje PROSTITUTKE s klijentima!
Mihajlo Maksimović već je ranije bio hapšen zbog organizovanja prostitucije, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NOVI DETALJI

UHAPŠENI MAKRO JE SAMO MALI DEO MREŽE PROSTITUCIJE: Ovako DETALJNO izgleda povezivanje PROSTITUTKE s klijentima!

Devojke je podvodio za 150 do 500 evra po satu

Objavljeno:

Uhapšeni makro Mihajlo Maksimović samo je jedan od desetak zaposlenih u mreži glavnog makroa za koga su radili, saznaje "Blic".

Maksimović je podvodio nekoliko devojaka za koje je bio zadužen i to uglavnom samo u Beogradu, ali on nije bio glavni u ovom poslu, već samo jedna od "karika" u velikom lancu trgovine ljudima. Maksimović je krajem marta uhapšen na beogardskom aerodromu "Nikola Tesla" i kod njega je tada pronađena uredno vođena evidencija o devojkama za koje se sumnja da je podvodio, kao i o klijentima koji su koristili njegove usluge. Njemu je nakon toga određen pritvor, a na saslušanju kod tužioca branio se ćutanjem.

foto: Nemanja Pančić

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Maksimović je na sastanke sa novim klijentima koji su želeli da pogledaju "katalog" sa devojkama koje on podvodi, uvek išao automobilom, a kako bi bio siguran da niko neće videti šta gledaju, niti o čemu pričaju, "sastanak" se i odvijao u kolima.

Naime, kada bi neko izrazio želju da iznajmi devojku na sat, dva ili noć, Maksimović bi došao na ugovoreno mesto i klijentu davao da pogleda katalog sa njihovim fotografijama. Kako dalje prenosi pomenuti medij, u katalogu se nalazi nekoliko fotografija svake devojke: na nekoliko fotografija ta devojka je gola, a na jednoj obučena. Ispod imena svake devojke nalazi se i cifra za koju se ona može "iznajmiti" za jedan sat.

Prema saznanjima "Blica", on je devojke podvodio za 150 do 500 evra po satu. Za svoje prijatelje, koji su želeli vreme sa "njegovim devojkama", nije se ugrađivao u cenu, pa su one podvođene za nešto niže cifre.

Osim toga, obelodanjeno je i kako je funkcionisao princip koriščenja Maksimovićevih usluga. On i njegovi saradnici bi nakon dogovora iznajmljivali stanove u Beogradu, a potom bi se u njima devojke sastale sa svojim klijentima i pružele im seksualne usluge za novčanu nadoknadu, od koje je makro, naravno, imao procenat. Za stare i pouzdane klijente devojke su dolazile na željenu adresu, u hotel, stan ili klub.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kao što je "Blic" već objavio, o ozbiljnosti Maksimovićevog posla govori i podatak da su devojke morale da se ponašaju i žive po određenim pravilima koje je on propisivao, a sve kako bi ostvarivao što veću zaradu podvodeći devojke VIP klijentima.

Na spisku su se našle detaljne smernice o zdravoj ishrani koju su morale da vode, osmočasovnom spavanju, treniranju radi održavanja forme i privlačnog fizičkog izgleda, ali i redovnim odlascima u šoping.

Maksimović je već hapšen 2014. godine i i tada su kod njega pronađeni spiskov i laptopovi za tabelarnim prikazima njegovih zarada, ali i strategijama o širenju poslovanja.

Tada je ustanovljeno ko je zapravo Maksimović i čime se bavi, te da za njega radi sedam devojaka od kojih je tada pet uhapšeno. Među njima našla su se neka od "zvučnijih" imena iz srpske javnost, pa su lisice na ruke stavljene učesnici rijaliti programa Milici Živanović, koju javnost poznaje po nadimku Mimi Oro i Anabela Šćekić zvana Tigrica. Na spisku su se našle i Tijana Štrulović za koju mediji navode da se bavi manekenstvom i da je iz Bosne i Hercegovine, kao i Banjalučanka Božana Vujinović, poznata i po vezi sa Acom Lukasom.

Maksimović je potom sredinom 2015. godine sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine, a platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Maksimović se, nakon ponovnog hapšenja, kod tužioca branio ćutanjem.

Bonus video

STANIJA SE NABACIVALA MARKU NA ŽURKI, KORISTILA ZADNJICU DA GA ZAVEDE: A evo kako joj je Luna vratila MILO ZA DRAGO! HIT!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.