OGLASIO SE BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ: Otkrio koliko je KEŠA trošila DNEVNO, a zbog nje su mu ZAPALILI AUTO!
Ana Korać uživa u tuđem bogatstvu, Foto: Printscreen / Instagram

život na visokoj nozi

OGLASIO SE BIVŠI DEČKO ANE KORAĆ: Otkrio koliko je KEŠA trošila DNEVNO, a zbog nje su mu ZAPALILI AUTO!

Bivši dečko Koraćeve otkrio da li je i dalje čeka i koliko voli da troši

Objavljeno: 14:52h

Rijaliti učesnica Ana Korać je i u prvoj sezoni Zadruge 'bola' oči učesnicima i gledaocima svojom skupom garderobom i pričom gde letuje i zimuje. Tako su krenule priče među njenim cimerima, ali i po estradnim kuloarima da novac zarađuje baveći se najstarijim zanatom, iako je ona je sve te priče demantovala.

Sada se za magazin Svet oglasio Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, koji je bio oženjen kada je bio sa njom u vezi, i otkrio njeno pravo lice.

- Ja sam sa svima povezan, poznajem i Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, ali bio sam u vezi samo sa Anom Korać i Ninom Prljom. Aleksandra mi je pričala o Davidu i ako se ne pomiri sa njim, ja ću je čekati posle Zadruge, ona nije kao Ana Korać. Ana voli momke sa parama, njeni su prohtevi veliki, troši za dan više od 10.000 evra. Meni su zapalili auto zbog Ane, dao sam joj na korišćenje Maserati, ali eto izgoreo je. Oprostio sam joj. Ja živim u Londonu, ovde mi je super, a kada sam dolazio u Srbiju, upoznao sam Anu i bili smo zajedno. Ja sam joj zamerio to što je pričala da sam ja kriminalac. Valjda je htela da ima dečka kriminalca, a ja veze nemam sa kriminalom, to me ne zanima. Radim ovde u IT sektoru, imam dosta novca, ali dosta i radim. Taj auto kupio sam nov u Londonu i dao njoj na korišćenje, ali neću više o njoj da pričam. Ja sam sada slobodan, nemam više ženu i čekam Aleksandru. Možda se desi nešto sa nama posle Zadruge, videćemo - rekao je on.

Bonus video

LUNA NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Evo šta je uradila sa Markovim PUPKOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.