SAD MU NIŠTA NEĆE SPASITI BRAK?! Požgajeva žena SAZNALA za njegov SE*S s Milijanom, pa ZAGRMELA! LETEĆE PERJE!
Požgajeva supurga Ivana muku muči sa svojim mužem, Foto: Printscreen

BIĆE SKANDALA

SAD MU NIŠTA NEĆE SPASITI BRAK?! Požgajeva žena SAZNALA za njegov SE*S s Milijanom, pa ZAGRMELA! LETEĆE PERJE!

Milijana je posle nezaboravnog odnosa koji je imala sa Aleksanrom rešila da ostavi starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu proba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama

Objavljeno:

Žena Aleksandra Požgaja je otkrila šta misli o seksu svog muža i Milijane Bogdanović, kao i ostalim situacijama u vili Parova.

- Uopšte me ne pogađa što su njih dvoje bili intimni u tajnoj sobi. Mene Požgaj voli, a sa Milijanom to što radi je iz zezanja. On se samo igra sa njom i koristi je, meni je ta devojka presmešna. Nikad me muž ne bi ostavio zbog takve devojke - priča otvoreno Ivana za "Srpski telegraf" i dodaje:

foto: Printscreen

- Aleksandar sve radi zbog rijalitija, zato se ne ljutim na njega. Ta klinka se naložila, a on je vrti kako hoće. Nas dve nikako ne možemo da se poredimo. Devojka koja je u vezi sa matorcem koji može deda da joj bude ne može da poljulja moj brak. Bogdanovićka je za ismejavanje, ja je gledam i umirem od smeha.

Iz njenih reči se može zaključiti da joj očigledno ne smeta što je Aleksandar potvrdio pisanje medija da je bio intiman sa Milijanom u tajnoj sobi.

foto: Printscreen

- Milijana dobro zna koliki mi je, ona zna veličinu mog. Pre neki dan sam joj rekao malo da se udalji, da se ne lepi toliko za mene - priznao je Požgal i šokirao sve u vili, dok je Bogdanovićka poludela i sve vreme vikala da je lažov i da priča gluposti. Nakon čto se umirila, Milijana je ipak priznala da bi se svuda seksala sa Ivaninim mužem.

- Sa Požgajem bih bilo gde imala seks. Nebitno je mesto, mada sam napolju slobodnija. Ovde mi kamere smetaju, a i moj partner - priznala je Milijana za Hepi televiziju. i dodala da jedva čeka da vidi leđa svom dečku Milojku Božiću.

Podsetimo, Milijana je posle nezaboravnog seksa koji je imala sa Aleksanrom rešila da ostavi starijeg partnera Milojka Božića i prvi put u životu proba vezu sa muškarcem koji je bliži njenim godinama. Takođe, učesnica Parova je nakon vrele akcije odmah priznala da bi se udala za Aleksandra da može.

Bonus video

Za svaki problem postoji izlaz. Uvek potražite pomoć!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.