STANIJA I LUNA SE DOKAČILE KAO NIKAD PRE: Onda je STARLETA POBESNELA i uništila malu ĐOGANIJEVU! (VIDEO)
Stanija Dobrojević, Foto: Zadruga

žestoke reči

STANIJA I LUNA SE DOKAČILE KAO NIKAD PRE: Onda je STARLETA POBESNELA i uništila malu ĐOGANIJEVU! (VIDEO)

Sasula joj je sve u lice

Objavljeno:

Stanija Dobrojević je sinoć dobila priliku da objasni kako je došlo do sporne situacije tokom žurke kada je ona uhvatila Marka Miljkovića za zadnjicu. – U trenutku ovako kako sam išla nazad, ja sam prvo njega očepila i u tom trenutku mi je ruka krenula – pojasnila je Stanija.

Koga ti zaje*avaš? – upitala je Luna Đogani Staniju i potom prokomentarisala:

– Izvinjavam se na izrazu nije se trljala, ali ga je uhvatila za guzicu.

Stanija je bila besna zbog Luninih optužbi.

– Želiš da budeš Markova žrtva ili moja? Devojko, ti si manipulator, folirantkinja, glumica, ali pokazaće vreme. Ali, moja nećeš biti! To možeš Luna njemu da glumiš i da se predstavljaš žrtvom, ali čekajte još ono pred kraj rijalitija, ali moja nećeš biti. Ti uopšte nisi glupa devojka. I te kako si namazana. Znači i ovo sve sa Markom, ova prva dva tri klipa što plačeš, sve to radiš zbog kadra, zato što se priča vrti oko Aleksandre Subotić. Ti si teška folirantkinja, emotivni manipulator, ali moj nećeš biti. Hvala, prijatno i doviđenja! – odgovorila je Stanija Luni.

Pogledajte snimak!

BONUS VIDEO: STVARI TI SMRDE NA KEREĆU HRANU, SRAM TE BILO! Nikad gnusnije uvrede nisu pale: A tek da čujete kako je oplela po Mini jer se bavila NAJSTARIJIM ZANATOM! ŠOK! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.