STANIJA BILA SA ČABARKAPOM! OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE: Aleksandra videla PREPISKU u njegovom telefonu!
Stanija Dobrojević, Aleksandar Čabarkapa, Aleksandra Subotić, Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Dado Đilas

RASKRINKANA

STANIJA BILA SA ČABARKAPOM! OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE: Aleksandra videla PREPISKU u njegovom telefonu!

Kada je Stanija započela svoje izlaganje, prekinuo ju je David, koji se posvađao sa Aleksandrom, spomenuvši i Aleksandra Čabarkapu

Objavljeno:

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno pitanje za Staniju iako je delovalo bezazleno, dovelo je do potpunog haosa i velikih raskrinkavanja.

- Zašto dozvoljava Lepom Mići da joj prilazi i da joj govori da joj je drug - bilo je pitanje za Staniju Dobrojević.

foto: Printscreen

Publika je rekla Staniji i kako Mića ima nameru da uništi njeno druženje sa Aleksandrom Subotić. Kada je Stanija započela svoje izlaganje, prekinuo ju je David, koji se posvađao sa Aleksandrom, spomenuvši i Aleksandra Čabarkapu. David je otkrio da mu je Subotićka rekla kako su Čabarkapa i Stanija bili zajedno i da je ona to videla u njegovom telefonu, da je videla njihove poruke.

Aleksandra je ovo poricala, govorivši da je on to nešto pročitao u novinama, a da mu ona nikada nije rekla nešto slično.

foto: Printscreen

- Izgleda da više od Lepog Miće, druženje sa Aleksandrom smeta Davidu. Ja pored Čabarkape u životu nisam prošla, ali sam imala pitanja da li sam bila sa njim jer je čovek davao neke izjave. Ako ima neke fotografije, ima ih samo sa interneta. Moram da se ogradim od ove Davidove priče, a što se tiče Miće, ako je njemu to cilj, on to najbolje zna. Mi smo izgladili naše odnose. Meni se ovi ljudi ovde smeju zbog mog odnosa sa njim. Ako on pokušava da mi se približi zbog nekog drugog cilja, to govori o njemu - rekla je Stanija.

foto: Printscreen

- Duboko me k*rac boli šta misli Stanija. Ni Staniji, ni Aleksandri ne odgovara da im ja budem prijatelj. Njima i te kako odgovara da se svađaju sa mnom da bi bile žrtve - pričao je Mića, a zatim se posvađao sa Aleksandrom:

- Emocija između Stanije i Aleksandre ne postoji. Ista je sudbina zadesila Staniju i mene. Aleksandra, ti si preko k*rca postala bitna! Ona i ja smo žrtve rata, a ti si žrtva k*rca - dodao je Mića.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Bonus video

LJUBA PRIZNALA SVE O ODNOSU SA ĆERKOM, KAŽE DA JE ZBOG OVOGA BILA BUDALA: Pantovićeva nikad iskrenija, a onda je pomenula Karađorđa!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.