SANJA IZBAČENA S AKADEMIJE ZBOG PROSTITUCIJE?! Kad je dekan saznao da se BAVI OVIM, odmah ŠUTNUO SA FAKULTETA
Sanja Stanković, Foto: Printscreen Instagram

ODRUKALE JE KOLEGE!

SANJA IZBAČENA S AKADEMIJE ZBOG PROSTITUCIJE?! Kad je dekan saznao da se BAVI OVIM, odmah ŠUTNUO SA FAKULTETA

Sanja je čuvala svoju tajnu

Objavljeno: 19:01h

Sanja Stanković koja trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga" osumnjičena je da ju je makro Mihajlo Maksimović koji je uhapšen na beogradskom aerodromu navodno podvodio, a blizak izvor atraktivnoj plavuši otkrio je da je ona u poslu već šest godina i da se još uvek bavi prostitucijom.

Sanja se ovim poslom bavi skoro šest godina, a ušla je u biznis kada je imala samo 19 godina. Naime, kada je Sanja došla u Beograd nije imala puno novca i bila je studentkinja na Policijskoj akademiji u Beogradu. Pošto je oduvek maštala o luksuznom životu, odala se prostituciji. Početna cena joj je bila 100 eura", kaže dobro obavešteni izvor za "Alo!".

Sanja Stanković šest godina radi kao pratnja
Sanja Stanković šest godina radi kao pratnjafoto: Filip Plavčić

Više od godinu dana, Sanja je čuvala svoju tajnu, ali pošto je Beograd selo i na kraju se sve sazna, njene kolege sa Akademije načule su da se bavi prostitucijom. Oni su to prijavili dekanu i nekoliko meseci nakon toga ona je izbačena sa fakulteta. Kasnije je postala jedna od glavnih prostitutki i za tri godine cena joj je porasla, te sada pruža usluge za 300 evra", tvrdi izvor.

Zorica Marković ju je navukla da prizna kolika joj je cena
Zorica Marković ju je navukla da prizna kolika joj je cenafoto: Printscreen

I dok Sanja u rijalitiju pokušava da se opere od priče da je prostitutka, Zorica Marković ju je isprovocirala pa je ona priznala da pruža usluge.

U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična", rekla joj je Zorica, a Sanja se upecala i kada joj je odbrusila, samim tim je i priznala da je prostitutka:

Malo više od toga", naglasila je Sanja da radi za veće pare.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.