MAKRO PAO ZBOG STANIJE: Dobrojevićeva KLJUČNI SVEDOK u aferi ELITNA PROSTITUCIJA!
Starleta mu došla glave..., Foto: Nemanja Pančić

rekla sve što zna!

MAKRO PAO ZBOG STANIJE: Dobrojevićeva KLJUČNI SVEDOK u aferi ELITNA PROSTITUCIJA!

Danima optužuje nekoliko zadrugarki da se bave najstarijim zanatom!

Objavljeno:

Zadrugarka Stanija Dobrojević danima optužuje nekoliko devojaka iz "Zadruge" da se bave prostitucijom, kao i da im je makro Mihajlo Maksimović, koji je uhapšen pre četiri dana.

Pošto je dosta zadrugara često komentarisalo da se Stanija bavi prostitucijom, starleta je odlučila svima da zapuši usta i već nekoliko dana je bockala cimerke i pričala o makrou Mihajlu. Iznosila je pikantne detalje, a prvo se okomila na Anu Korać. Nju je optužila da prodaje svoje telo za novac i stalno je ispitivala od čega je uspela da zaradi novac za skupe krpice koje nosi.

Stanija rasplela klupko
Stanija rasplela klupkofoto: Printscreen

- Ćuti ti iz Ivanjice što nosiš "roleks" i voziš automobil od 10.000 evra. Kako si to zaradila, možda lažnim modelingom? Žao mi je što sam zbog svojih golih fotki postala paravan za devojke koje se stvarno bave prostitucijom. One se vade da se kao i ja samo slikaju provokativno. Za 20-30 godina će izaći na videlo da se ja time nikada nisam bavila, a da one jesu. Ne postoji niko ko može da kaže da sam s njim imala seks za pare - izjavila je pre nekoliko dana Dobrojevićeva, a onda je zakačila i drugu cimerku Sanju Stanković, za koju tvrdi da joj je makro pomenuti Mihajlo Maksimović i da mu je ona glavna klijentkinja.

Najavljeno hapšenje Ane Korać
Najavljeno hapšenje Ane Koraćfoto: Printscreen Youtube

- Ne znam zašto se svi pravimo glupi, svi znamo da su pojedine devojke privođene zbog prostitucije. Znam imena i tek ću da govorim. Verujem tim ljudima - rekla je Stanija i nastavila sa pričom.

- Sanja da li si privođena za prostituciju? Možete da me pljujete koliko god hoćete, prostitutka si, pa si prostitutka, pozdravio te Mihajlo, to je istina. Ne znaš ko je Mihajlo? Mali je Beograd - vikala je Stanija.

Sanja Stanković Mihajlova glavna prostitutka
Sanja Stanković Mihajlova glavna prostitutka foto: Printscreen / Youtube

Zbog starlete iz Rume koja je danima pričala o Mihajlu, policija se očigledno zainteresovala za priču o elitnoj prostituciji, te je dotičnog uhapsila pre četiri dana na beogradskom aerodromu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.