NAJAVLJENO HAPŠENJE ZBOG PROSTITUCIJE UZRUJALO DAVIDOVU MAJKU, PA OPLELA PO SNAJKI: Njemu treba NORMALNA devojka
Biljana od samog početka nije podržavala vezu svog sina s Anom Korać, Foto: Printscreen

VRLO JE JASNA

NAJAVLJENO HAPŠENJE ZBOG PROSTITUCIJE UZRUJALO DAVIDOVU MAJKU, PA OPLELA PO SNAJKI: Njemu treba NORMALNA devojka

Biljana je progovorila o trenutnoj izabranici svog sina

Objavljeno:

Majka Davida Dragojevića od starta je osuđivala vezu svog sina sa starletom Anom Korać. Nakon što su isplivale informacije o spisku devojaka koje su se bavile elitnom prostitucijom, koju je predvodio, sada već uhapšeni Mihajlo Maksimović, Biljana Dragojević progovorila je o budućoj snaji, pa se osvrnula na najavljeno hapšenje radi saslušanja devojaka, među kojima je i Koraćeva.

foto: Dragana Udovičić

- Što se tiče njihove veze i Ane, nisam promenila mišljenje. On sebi bira. Ako je njemu to okej, neka bude sa njom. Mada, od toga nema ništa, jer je mnogo glupo da se veže za devojku koja radi to što radi... Realno, svako ko je normalan gledaće tako, pa i ja - započela je priču Biljana.

foto: Damir Dervišagić

- Njemu treba devojka koja je normalna. Ne mislim ja da je ona nenormalna, nego ovako sve što se piše, a to sam čitala i čula ranije, nisam ga bezveze upozoravala i neprihvatala. Ne znam koja bi majka prihvatila tako nešto - zbila je oštra Davidova majka za Telegraf.

Bonus video

STANIJA JE OVAKO RASKRINKALA SANJU U PROGRAMU UŽIVO! SVI PRIČAJU O OVOM TRENUTKU! Optužila je da je prostituka, i pomenula je NJEGOVO IME: Pozdravio te Mihajlo! Starleta je doživela NERVNI SLOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.