NATAŠA ŠAVIJA I MIMI ORO TAKOĐE RADE ZA MAKROA KOJI JE UHAPŠEN?! Policija našla svašta u njegovom laptopu!
Šavija i Mimi Oro našle su se u skupom katalogu, Foto: Damir Dervišagić

RASKRINKAVANJE POČELO

NATAŠA ŠAVIJA I MIMI ORO TAKOĐE RADE ZA MAKROA KOJI JE UHAPŠEN?! Policija našla svašta u njegovom laptopu!

Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve

Objavljeno: 11:43h

U laptopu najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića pronađen katalog devojaka, među kojima je navodno i Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji su zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama.

Izvori iz istrage otkrivaju da su Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

foto: Damir Dervišagić

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor za Kurir.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

foto: Dragan Kadić

Prema njegovim rečima, Sanja Stanković za najpoznatijeg srpskog makroa radi već dve i po godine.

- Poznato je da, osim nje, za Maksimovića rade i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Plejbojeva zečica Božana Vujinović, kao i Sanjina koleginica, rijaliti učesnica Nataša Šavija - dodaje on.

U Maksimovićevom laptopu, kako je Kurir pisao, pronađena je tabela sa spiskom od čak 300 klijenata, ali i tačni novčani iznosi - koliko su platili za koju devojku.

Bonus video

SRAMOTA ME JE! DAVID SE RASPLAKAO ZBOG ALEKSANDRE: Dragojević otkrio šta planira da uradi kada napusti RIJALITI!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.