IZ ZADRUGE U STANICU NA SASLUŠANJE: Zbog afere ELITNA PROSTITUCIJA, Mina, Ana i Sanja moraće u policiju
Biće saslušane u policiji..., Foto: Printscreen / Youtube

STRAŠNO!

IZ ZADRUGE U STANICU NA SASLUŠANJE: Zbog afere ELITNA PROSTITUCIJA, Mina, Ana i Sanja moraće u policiju

Biće saslušane u policiji...

Objavljeno:

Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški biće izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "Elitna prostitucija" i hapšenja najvećeg balkanskog makroa Mihajla Maksimovića, pišu beogradski mediji.

Ovaj Šapčanin je nedavno priveden na beogradskom aerodromu zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije i trgovine ljudima. S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

- Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekao joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo!" Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - kaže izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa:

- Mihajlu su zaplenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom devojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.

BONUS VIDEO:

BLJESAK, PA SVETLO KOJE PARA SVOD! Ruse iznenadila neobična pojava na nebu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.