KAD MARIJA ZA OVO ČUJE NE PIŠE JOJ SE DOBRO: Miljana otkrila da li ju je Zola NAVUKAO NA KOCKU i koliko je DUŽAN!
Zola i Miljana uživaju za sve pare, Foto: Printscreen

DETALJI

KAD MARIJA ZA OVO ČUJE NE PIŠE JOJ SE DOBRO: Miljana otkrila da li ju je Zola NAVUKAO NA KOCKU i koliko je DUŽAN!

Kulićeva je istakla da njenoj majci Mariji u rijalitiju samo pune glavu

Objavljeno:

Velika prašina se podigla oko toga što je Lazar Čolić Zola navodno navukao Miljanu Kulić na kocku, te je rijaliti zvezda rešila da otkrije o čemu se tu zapravo radi.

- Ma sve je bilo sasvim slučajno. Zola i ja smo u jednom kafiću pili kafu i čekali čoveka od kog smo iznajmili stan. On je iz Prokuplja, pa je trebalo da dođe u Niš. Prekoputa kafića je kockarnica, pa smo poželeli, dok čekamo, da se prisetimo kako je bilo u Zadruzi. Ja sam uložila 6.000, a Zola 5.000 dinara i dobili smo 54.000 dinara. A onda mi je Zola održao predavanje. Rekao mi je da je dobitak čista navlakuša kako bih nastavila dalje, ali to ne dolazi u obzir! - počela je pirču Miljana, a zatim dodala:

foto: Printscreen Instagram

- Zapretio mi je da više nikada ne odem da se kockam. Rekao mi je: "Kunem ti se u majku, ako vidim da se opet kockaš, ostaviću te!" Ozbiljno je mislio i ne pada mi na pamet da ikad više iskušavam sreću na taj način!

Kulićeva je istakla da njenoj majci Mariji u rijalitiju samo pune glavu, te da na Čolićeve navodne dugove ne treba trošiti reči.

foto: Damir Dervišagić

- Zola je bio dužan 1.500 evra za pesmu i čim je izašao iz Zadruge, on je to vratio. Više dugova nema, sve ostalo je prazna priča. Verujte, on na računu ima više para od mene. To su pare od njegovih ranijih nastupa. Sve priče o bankrotu su veži-mačku-o-rep! Mi živimo od njegovih para, on meni uopšte ne dozvoljava da trošim svoje pare. Ma ne dozvoljava mi čak ni kafu da platim. Kaže, taman posla, muškarac treba da plaća i izdržava ženu. Kakvi dugovi, kakvi bakrači! Nema šanse da on mene iskorišćava - zaključila je Miljana, podvlačeći da posle Ivana Marinkovića više nikome neće dopustiti da je prevari.

Bonus video

RODILA SI DETE JER SI OSETILA MOĆ I PARE PORED ČABARKAPE: David izneo ŠOK detalje iz Aleksandrinog života, a ona mu NIJE ĆUTALA!

(Espreso.co.rs/ Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.