NA FARMI SE NIJE SKIDALA S FILIPA, PRIČALA DA JE RAĐENOVA LJUBAVNICA: Go-go igračica sada živi SRPSKI SAN u Dubaiju
Goga je imala turbulentnu vezu s Filipom, Foto: Printscreen/RTV Pink

NEKAD I SAD

NA FARMI SE NIJE SKIDALA S FILIPA, PRIČALA DA JE RAĐENOVA LJUBAVNICA: Go-go igračica sada živi SRPSKI SAN u Dubaiju

Goga je uživala u vezi sa Filipom sve do trenutka dok u rijaliti šou nije ušla pevačica Marija Ana Smiljanić

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica Farme 7 i go-go igračica Goga Aleksić napustila je Srbiju i sada živi život kakav je oduvek priželjkivala.

Gogino učešće u rijalitiju Farma obeležile su njene seksualne aktivnosti sa Filipom Đukićem. Goga i Filip su imali odnose u spavaćoj sobi, u štali, u poljskom WC-u, a igračica se nije libila ni da se opija i skida gola pred kamerama.

foto: Printscreen

Goga je uživala u vezi sa Filipom sve do trenutka dok u rijaliti šou nije ušla pevačica Marija Ana Smiljanić i otela ga od nje.

foto: Printscreen Instagram

Ova devojka je pre učešća u rijalitiju tvrdila da je dve godine bila ljubavnica tada oženjenom vaterpolisti Nikoli Rađenu, a on to nikada nije potvrdio.

foto: Printscreen Instagram

- Šta da radim, bila sam tada klinka. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje je da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da se radi - pričala je Gordana o Nikoli u Farmi, a u jednom intervjuu je istakla da je sportista dobar u krevetu:

foto: Printscreen Instagram

- Bila sam mlada, nezrela, pomalo glupa i zaljubljena u njega. Viđali smo se neko vreme i baš sam se zaljubila. Mislila sam da niko neće saznati za nas, a kad se pročulo, bilo je: kuku, majko. Oduvek sam volela dobre i izdržljive momke, dobre ljubavnike. Da mi je ova pamet, a ono vreme, bilo bi sve to s Rađenom drugačije. On je super lik u svakom smislu. Drago mi je što mu je brak opstao i što se nije razveo - pričala je Goga.

foto: Printscreen Instagram

Ona danas živi u Dubaiju i sudeći po fotografijama ona uživa maksimalno. Ona provodi vreme na tamošnjim plažama i jahtama preko dana, a uveče posećuje elitne klubove i restorane. Čime se bavi nije poznato, ali jasno je da ni u čemu ne oskudeva.

Bonus video

NE ODUSTAJE OD SEKSI LINIJE: Dara Bubamara odmarala u Parizu, a sada se bacila na POSAO! Pogledajte kako se pevačica ZATEŽE!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.