KOMŠIJE IZ KALUĐERICE PROGOVORILE O SUBOTIĆIMA: Niko normalan! Non stop su po zatvorima, PROBLEMATIČNI SU!
Foto: Printscreen / Instagram

ZADRUGA 2

KOMŠIJE IZ KALUĐERICE PROGOVORILE O SUBOTIĆIMA: Niko normalan! Non stop su po zatvorima, PROBLEMATIČNI SU!

Različita mišljenja o rijaliti porodici

Objavljeno:

Komšije trenutno najaktuelnije zadrugarke Aleksandre Subotić iz Kaluđerice imaju različite utiske o njoj i njenoj porodici. Dok je pojedini hvale, drugi se suzdržavaju od komentara i govore da je ne poznaju, a treći da ne žele da zbog onoga što bi rekli, a zaista misle, kasnije imaju problema.

foto: Printscreen

- Aleksandra je fina, uvek se ljubazno javi i divna je komšinica. Dobra je i majka. Ja o njoj mislim sve najbolje i to joj isto želim. Navijam za nju, neka uzme pare, kad je već ostala bez Davida. A što se njega tiče, nije zaslužio ni komentar - kaže Biljana, prva komšinica Aleksandre Subotić, koja živi u kući preko puta Subotića za Alo.

Zaposleni na obližnjoj pijaci nisu imali tako lepe reči.

- Ne želimo da pričamo ni o Aleksandri ni o Čabarkapi, ni o Subotićima uopšte. Ne poznajemo ih i nema potrebe da o njima govorimo. Nemojte nas da pitate ništa - rekle su u startu žene koje su ispijale kafu, želeći da se ograde od svoje meštanke. Ubrzo su objasnile i zbog čega.

foto: Printscreen

- Niko nije lud da o njima kaže ono što zaista misli. Malo je ovo mesto, sve se zna i svi se poznaju. Šta nama treba da sutra imamo problema? Zbog koga, zbog nje? Nismo lude - rekle su žene gotovo uglas.

Na pitanje koga se konkretno boje, rekle su Čabarkape, ali i Karađorđa.

- Niko od tih Subotića nije normalan. Non-stop su po zatvorima i problematični su. Baš kao i Čabarkapa, koji s njima ima neraščišćene račune. Viđamo njenog strica Srboljuba, on dolazi često. Kulturan je i fin čovek. Ostali nisu za komentarisanje. Jedina normalna osoba iz te porodice jeste Aleksandrina sestra Gorana, ali ona se odrekla njih svih. Napustila je kuću i živi s dečkom. Normalna je i kulturna, fina, školovana... O njoj sve najlepše možemo reći. O njenoj sestri ne - kažu komšinice iz Kaluđerice.

Olivera, gospođa koja živi preko puta Aleksandrine ulice kaže da „Zadrugu“ prati samo zbog svoje komšinice i da joj želi samo pobedu.

foto: Printscreen

- Želim joj da pobedi i da obezbedi sebe i dete. Žao mi je što joj se ovo desilo s Davidom. Ona baš nema sreće u ljubavi. Znam da je divna majka. Sećam se i kad se porodila, a mala Magdalena je bila baš mala, kako ju je privijala na grudi i bila brižna i nežna prema njoj. Nju je njena majka ostavila, pa je možda ona zbog toga dobra majka svojoj ćerki - kaže Olivera.

U Kaluđerici je za novinare progovorio i Srboljub Subotić, Aleksandrin stric, koji o svojoj bratanici baš ništa lepo nije rekao.

- Šta da vam kažem? Cela ta priča u vezi s njom je bolesna. Ona laže čim zine, kao i Ljuba, i Karađorđe, i David uostalom. Ne podržavam je, kao ni ono što ona radi. Znam ja da ona pravi šou i da je to za gledaoce super, ali ako mene pitate, nije ni trebalo da se vraća u rijaliti. Dosta su se obrukali i dosad - kaže Srboljub.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.