VATAO JE, LJUBIO I STISKAO KOLENA: Milojku će da STANE SRCE, kad vidi ŠTA MU VERENICA RADI IZA LEĐA!
Foto: Printscreen

PREPUSTILI SE STRASTIMA

VATAO JE, LJUBIO I STISKAO KOLENA: Milojku će da STANE SRCE, kad vidi ŠTA MU VERENICA RADI IZA LEĐA!

Ovo je otišlo predaleko

Objavljeno:

Aleksandar Požgaj i Milijana Bogdanović našli su se u "Tajnoj sobi". Nakon što su usnimljeni kako se ljube, njih dvoje su se osmali. Požgaj je otkrio šta misli o novoj cimerki.

- Mislim da je Milijana prirodna, negovana, nežna. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta da kaže. Pored mene sija, ne samo pored mene, pored svih. Ona je nebrušeni dijamant, pametna je, lepa. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj lepota i godine, potencijal. Dok god sam ja u vili, nisi sama - rekao je Požgaj. Milijana se nasmešila Aleksandru, očigledno joj laska pažnja.

foto: Printscreen

- Mana mu je što mi ne odgovara na pitanja i što teži tome da upozna više ljudi istovremeno. Kad bi me Milojko izbacio iz kreveta, i da Ivana izađe iz svog, da li bi pre primio mene ili nju? Volela bih da ne pričaš sa njom! - rekla je Milijana Požgaju.

- Tebi treba neko snažan - kazao je Požgaj i poljubio je u kosu. On je dodao da ne želi da se Milijana ljubi sa Milojkom i da izađe iz njegovog kreveta.

Naglasio da je Milijana mora da se preorijentiše na mlađe muškarce.

- Tvoj talenat je zavođenje! - bio je jasan Aleksandar. Požgaj joj je spustio ruku na koleno i blago ga stegao, a ostaje da vidimo kako će Milojko reagovati kada vidi šta je njegova draga radila sa Aleksandrom. Inače, Požgaj je dobio 3000 evra da zavede Milijanu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.