VUKLA SE PO KALUĐERICI S NEKIM STARIJIM MOMCIMA: Srba poludeo pa otkrio sve Sandrine PRLJAVŠTINE iz SPOLJNOG SVETA!
Aleksandrin stric, Srboljub Subotić progovorio, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

VUKLA SE PO KALUĐERICI S NEKIM STARIJIM MOMCIMA: Srba poludeo pa otkrio sve Sandrine PRLJAVŠTINE iz SPOLJNOG SVETA!

Aleksandrin stric otkrio šta misli o njenom povratku u rijaliti ali i šta joj se dešavalo pre nego što je ponovo ušla

Objavljeno:

Od povratka Aleksandre Subotić u Zadrugu 2, prošlo je skoro nedelju dana, a strasti se ne stišavaju. Ona i dalje po svaku cenu pokušava da odvoji bivšeg dečka Davida Dragojevića od sadašnje devojke Ane Korać, a svaku priliku koristi da mu skrene pažnju na sebe i da bude u njegovoj blizini kako bi isprovocirala ljubomoru izmešđu njih dvoje.

foto: Printscreen Youtube

Aleksandrinom stricu Srbi Subotiću više je nego jasno šta njegova bratanica pokušava da napravi ali mu nikako nije jasno zbog čega to radi, pa je za Espreso.co.rs otkrio i šta misli o celoj to priči, ali i šta se Aleksandri dešavalo pre nego što se vratila u rijaliti.

foto: Printscreen / Youtube

- Ne znam šta joj je trebalo da opet ulazi u Zadrugu. Smoriće se. Za deset dana će da pukne. Ona nema šta da traži tamo. Stvarno će imati problema tamo. Te žene koje je finansiraju insistiraju da one bude u "Zadruzi", i meni tu više ništa nije jasno - iskren je Srba u razgovoru za Espreso.

foto: Printscreen / Youtube, Zadruga

- Ne razumem stvarno. Vukla se tu po Kaluđerici sa ovim nekim starijim momcima tamo vamo i sad opet kod Davida? Ne znam šta oće od njega, i šta misli da će da se desi? Ja bih njega da sam na njenom mestu pustio da nastavi. Šta? Čemu? Ne razumem...To stvarno ne shvatam. A on je budala. On se primio na te pare. Koristio je to sve dok je mogao, sad je krenuo dalje i to je cela priča, i ja mislim da ona treba da ga pusti - otvoreno je ispričao Srba za Espreso.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.