ČABARKAPA POKUŠAO DA ZAPALI KARAĐORĐEV TRAKTOR?! Srboljub u PANIČNOM STRAHU za porodicu!
Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

očekuje neočekivano

ČABARKAPA POKUŠAO DA ZAPALI KARAĐORĐEV TRAKTOR?! Srboljub u PANIČNOM STRAHU za porodicu!

Srboljub strepi šta će se sve desiti dok mu je porodica u rijalitiju

Objavljeno:

Srboljub Subotić, čija je gotovo cela porodica u rijalitiju Zadruga, prolazi kroz pakao otkako je njegova bratanica Aleksandra ponovo ušla u rijaliti.

Naime, otkako se njegova bratanica pridružila zadrugarima, Karađorđev brat živi u strahu od njenog bivšeg partnera Aleksandra Čabarkape, koji je nakon konja i štale, pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata.

foto: Zorana Jevtić

- Pre nekoliko noći, Čabarkapa je pokušao da zapali Karađorđevu štalu, a potom i traktor. Otišao je na njegovo imanje, koje je u blizini Beograda, i usred noći polio traktor benzinom.

foto: Nebojša Mandić

- U četiri ujutru pozvala me je žena koja živi pored Karađorđevog imanja i koja se brine o njegovim životinjama. Čim sam tamo stigao, sve mi je bilo jasno i ne sumnjam da iza podmetanja požara stoji Čabarkapa - počeo je Srboljub svoju priču za Alo! i dodao:

- Ovo nije prvi put da on pali šta mu padne na pamet, niti mu je prvi put da baca bombe gde mu se prohte. Sve sam prijavio u policiji, ali znam da od toga neće biti ništa - kaže Srboljub i ističe da je Aleksandra glavni krivac za Čabarkapino ponašanje.

foto: Dragana Udovičić

- Aleksandra i Karađorđe ga u Zadruzi stalno spominju, iako ona zna da to ne sme da radi. Njemu to očigledno smeta i ovo je njegov način da ih opomene da to više ne rade. U poslednjih nekoliko dana dva puta je pokušao da podmetne požar i, srećom, nije uspeo - kaže Srboljub i dodaje da strepi od Čabarkapinog sledećeg poteza.

foto: Printscreen Instagram

- Aleksandra nije razmišljala o tome šta sve može da izazove njen povratak u rijaliti, a od Čabarkape mogu da očekujem i da je, iz čiste pakosti, prijavi socijalnoj službi, te da pokuša da joj oduzme dete. Ona je trebalo o svemu da razmišlja unapred, a bolje od svih je znala da ne sme da mu pominje ime - tvrdi Aleksandrin stric. Ipak, više od svega Srboljub priželjkuje izlazak Karađorđa, svoga brata.

foto: Printscreen Youtube

- Karađorđe je tamo potpuno nebitan, ni honorar koje će zaraditi nije veliki da bi zbog njega ostajao. Nije moj brat za rijaliti jer samo ćuti. Tamo Aleksandra i Ljuba prave šou, pošto lažu čim zinu i samo neka tako nastave, a Karađorđe treba da izađe, jer ne mogu više ja da rešavam njegove probleme - kaže Srboljub. S druge strane, pokušali smo da pozovemo Aleksandra Čabarkapu, kako bismo dobili komentar od njega, ali do zaključenja ovog broja nije bio dostupan.

foto: Ana Paunković

Kako Srboljub tvrdi, Aleksandra je veoma brzo prebolela Davida Dragojevića, koji je otpočeo vezu s Anom Korać, te je sreću našla uz starijeg muškarca.

foto: Printscreen Youtube

- Kako sam čuo, Aleksandra je u Novom Sadu našla novog dečka, ali su mi zabranili da o njemu govorim. Reč je, valjda, o nekom starijem, moćnom liku. Ne želim ni da ulazim u to, meni je rečeno da se ne mešam zato što je čovek biznismen. Možda je oženjen, šta ja znam… - kaže Subotić i dodaje:

- Magdalena je u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je, jer ju je Davidova mama Biljana upisala u vrtić blizu svoje kuće. Prestao sam da se čujem s Biljanom jer ne možemo da nađemo zajednički jezik. Ona pokušava da vrati svog sina Aleksandri, a od toga nema ništa - kaže Srboljub.

Bonus video

OVAKVE UVREDE DO SAD NISU PALE! Luna molila Marka da prestane, držala mu usta rukama, ali BEZUSPEŠNO: Miljković dao gas i NE STAJE! UŽAS!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.