MOJE DETE NIJE BOLESNO, ONA JE POREMEĆENA: Milijanina majka U SUZAMA zbog njenih veza SA STARIJIMA i SILOVANJU
Milijanina majka priznaje da njena ćerka ima poremećaj, Foto: Printscreen

VODILA JE PSIHIJATRU

MOJE DETE NIJE BOLESNO, ONA JE POREMEĆENA: Milijanina majka U SUZAMA zbog njenih veza SA STARIJIMA i SILOVANJU

Slađana Bogdanović jasno je poručila svima da svoje dete podržava i da niko nije hodao njenim putem

Objavljeno:

Slađana Bogdanović kroz suze priča da je ljubav naslednice prema starijim muškarcima primetila odavno i da je zbog toga s njom išla kod stručnih lica.

Ljubav između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) podelila je Srbiju, a dok mnogi procenjuju svaki njihov postupak u Parovima, majka ove dvadesetjednogodišnje devojke otkrila nam je kako se nosi s kritikama i osudama okoline.

foto: Printscreen

Slađana Bogdanović jasno je poručila svima da svoje dete podržava i da niko nije hodao njenim putem, pa ne zna kroz kakav pakao je prošla sa naslednicom.

Milijanina majka otkriva da se sa činjenicom da njena ćerka voli znatno starije muškarce pomirila onda kada joj je psihijatar rekao da je to jedino rešenje.

foto: Printscreen

- Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je ona i sama posle. Mislim da moje dete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla. Ona je moje dete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se. Ima devojaka koje rade mnogo gore stvari nego ona što radi, prosto, ona voli stare muškarce. Lako je nekom ruku odseći, al‘ ajte nasadite mu je. Imam i mlađu ćerku, ona je potpuna suprotnost - priča nam Slađana, i dodaje da je Milijana sama odlučila da ne živi sa njima u gradu, već kod bake u selu.

Bonus video

OPUSTILA SE U AUTU: Kija đuskala u miniću, a onda izvirilo nešto: Fanovi odmah spazili o čemu se radi! ALI BRIGA JE!

(Espreso.co.rs/ Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.