DAVID PROKLJUČAO OD BESA I PREKINIO PROGRAM : Urlao na Aleksandru, ona ćutala, pa ga samo jednom rečenicom ZAKOPALA
Lazar i Ana slušaju emijsiju u kojoj gostuje Aleksandra, Foto: Printscreen

zadruga 2

DAVID PROKLJUČAO OD BESA I PREKINIO PROGRAM : Urlao na Aleksandru, ona ćutala, pa ga samo jednom rečenicom ZAKOPALA

David Dragojević pomno ju je slušao i kuvao u sebi, a onda je uleteo i prekinuo program, jer više od besa nije mogao da je sluša

Objavljeno: 21:01h

Gošća radio Amnezije, koju vode Bora Santana i Bane Čolak, bila je Aleksandra Subotić, koja je pričala o svom životu pre nego što se vratila na male ekrane u najpopularniji rijaliti Zadrugu.

- Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu", pričala je ona i ne sumnjajući šta će je zadesiti.

foto: Printscreen

Naime, njen bivši verenik David Dragojević pomno ju je slušao i kuvao u sebi, a onda je uleteo i prekinuo program, jer više od besa nije mogao da je sluša.

- Dobar dan, vanredna situacija! Ovo je devojka kojoj je sada tek proradio inat. Sve što sam ja nekada pričao, ona tek sada radi. Dok sam joj ja govorio, nije me slušala, a evo kakva je sada! Pričao sam je da se smiri i da ne gubi honorar zbog deteta, ne mogu da slušam više ovo. Posle krivi mene - vikao je on.

Subotićeva je ćuta sve vreme dok je on bio tu, ali mu se i smejala. Tek kada je izašao izjavila je da joj nije jasno zašto se on uopšte obazire na njene reči kad uporno tvrdi da mu nije stalo.

Bonus video

ALEKSANDRA BRUTALNO ISKRENA O DAVIDU: Njemu su bitne samo PARE to ga veže i sa Anom Korać!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.