STANIJA ILI LUNA? Evo koju je odabrao Zoki Šumadinac!
Zoki Šumadinac, Foto: Vladimir Šporčić

za espreso

STANIJA ILI LUNA? Evo koju je odabrao Zoki Šumadinac!

Oduševljen je imanjem u Šimanovcima

Objavljeno:

Zoran Šumadinac je za kratko vreme postao veliki hit, a sve zahvaljujući pesmi "Autotune". On je sinoć bio gost i u "Zadruzi" i za portal Espreso.co.rs otkriva kako mu je bilo na imanju.

– Sinoć u toku emisije "Amidži šou" dobili smo poziv za žurku u "Zadruzi". Prvi put sam bio tamo i nosim jako dobre utiske. Sve pohvale i za zadrugare i za produkciju - rekao nam je Zoki.

foto: RTV Pink printscreen

Već sada se spekuliše da će u finalu glavnu bitku za pobedu voditi Luna Đogani i Stanija Dobrojević, pa smo želeli da proverimo koja od njih dve ima više simpatija kod Zokija.

– I Luni i Staniji kao i svima ostalima želim da dođu do kraja serijala, kako bi automatski bili u finalu. Svi oni se bore za svoje idealne i plasman. A blagu prednost dajem Luni - otkrio je Šumadinac.

foto: Printscreen

Zlata Đurković je bila zaprepašćena da je Zoki postao hit i da uzima velike honorare od nastupa u dijaspori. Zamolili smo Šumadinca da prokomentariše tu situaciju.

– Što se tiče Zlate, kao i mnogih drugih koji negoduju, imaju potpuno pravo na svoje mišljenje. Bez obzira da li je to mišljenje realno ili je mišljenje zbog ega ili zlonamerno. Svakako to pokazuje i govori više o njima nego i meni. U novoj pesmi koja se zove "Zoki kralju" u jednom segmentu pesme ide: "Neuspešni blate..." U tom delu pesme, koju ću uskoro predstaviti, sve je opisano - odgovorio je Zoki i za kraj razgovora je poručio:

foto: RTV Pink printscreen

– Sledite svoje snove dragi moji i samo jakim i stabilnim koracima hodajte hrabro napred. Uspeh je zagarantovan!

Bonus video

Aleksandra i David igraju jedno pored drugog!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.