KAD MI KRENE NABOJ, JA UBIJAM U SE*SU! Era najavio trojku s Milijanom i Drljačom! Milojko MOŽE SAMO DA GLEDA!
Sprema se haos u "Parovima", Foto: Printscreen Youtube, Heppy TV

bez star(a)ca nema udar(a)ca!

KAD MI KRENE NABOJ, JA UBIJAM U SE*SU! Era najavio trojku s Milijanom i Drljačom! Milojko MOŽE SAMO DA GLEDA!

"Stari vuk" i "pauk" u akciji s mladom devojkom!

Objavljeno:

Bora Drljača (77) i Era Ojdanić (71) skovali su pakleni plan - da rastave Milijanu Bogdanović (21) i Milojka Božića (74).

Naime, "stari vuk" i "pauk" pokušaće da smuvaju Milojkovu devojku i imaju seks utroje, ali samo pod uslovom da njen dečko to posmatra.

Inače, pevači su potpisali ugovor da se u narednih mesec dana svako veče pojavljuju u "Parovima" na dva sata kako bi izazvali opšti haos.

Dva drugara lako se sve dogovore
Dva drugara lako se sve dogovorefoto: Printscreen Youtube, Heppy TV

Imamo učešće kao na tezgama, pa smo to debelo naplatili produkciji. Nema džabe ni kod stare babe. Narod nas voli, gde god dođem, svi me pitaju: "Gde ti je Era?", a njega "Gde ti je Bora?" Mi smo kao blizanci. Obojica smo u punoj snazi, nema jačih od nas na estradi. Ovi mladi nemaju takvu energiju kao mi, a pogotovo Erinu. Upoznali smo Milijanu i Milojka. Mene ne zanimaju godine. Šta to znači? Moj drug i ja delujemo sto puta mlađe i sposobnije od Milojka, kakav, bre, Milojko! Ja sam opasan kao stari vuk kad uđe u kuću i napadne mlado jagnje. E, tako ću ja Milijanu", kaže Bora.

Milojko i Milijana sigurni u svoju ljubav
Milojko i Milijana sigurni u svoju ljubavfoto: Filip Plavčić

Inače, Milijana je pred ulazak u rijaliti izjavila da je Era dobar frajer za svoje godine i da bi ušla s njim u emotivnu vezu ako bi se potrudio oko nje.

Ojdanića je to uzbudilo, pa po svaku cenu hoće da je osvoji.

Naravno, Drljaču ne izostavlja iz priče.

Milojko je gotov! Žao mi je mog zemljaka, ali Milijana pada pod moje noge 99 odsto. Gledala me je tako zaljubljeno, a Milojku je pozlilo, pa su morali da mu mere pritisak. Obećavam da ćemo Bora i ja smuvati malu i imati opasnu trojku, a Milojko može samo da gleda. Moraće da se pričuva. Kad se uzbudim, samo bacim na sto. Kad mi krene naboj, može 100 kamera da me snimi, ja ubijam u seksu", zaključuje Era.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.