DAVID NASRNUO NA ALEKSANDRU: Histerisao i urlao, nije mogao da se smiri! Obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)
David i Aleksandra ne umeju mirno da razgovaraju, Foto: Printscreen / Youtube

zadruga 2

DAVID NASRNUO NA ALEKSANDRU: Histerisao i urlao, nije mogao da se smiri! Obezbeđenje moralo da reaguje! (VIDEO)

David je bio iziritiran onime što je Aleksandra rekla, pa je skočio da je demantuje

Objavljeno: 02.04.2019. 23:00h
  • 39

Veliki šef je zadao ukućanima Bele kuće novi zadatak, da iznesu svoje mišljenje o Aleksandrinom povratku i da prokomentarišu njenu priču. Branislav Radonić Brendon je uzburkao strasti kada je izneo svoj stav. 

foto: Printscreen / Youtube

Primetio sam promenu u njenom govoru, tonu u kom izgovara reči. Meni se tvoje ponašanje dopada i mislim da si se vratila i da se probudilo dostojanstvo u tebi. Smatram da si nekako stasala psiho-fizički, ta promena se vidi na tebi. Moj komentar je da budeš dostajnstvena i da se ne pravdaš previše, jer neke stvari ne moraju rečima da se izjave. Budi iskrena prema sebi. Moja slika o tebi je pozitivna i tvom povratku ovde. Samo nemoj previše da polažeš račune - imao je opširan komentar Brendon.

Ranije je dolazila u moje restorane, vrlo se pristojno ponašala kao gost. Upoznala sam ih ovde, izgledali su mi zaljubljeni, kao i ovde kad su došli. Aleksandra je mene okrivila za nešto što nisam radila, spomenula i više nismo imale sukob. Smatram da je trebalo da ti kaže, mislim da treba da te puste da sama objasniš šta se desilo sa čovekom kog si volela i volela bih da istina izađe na videlo - ispričala je Zorica Marković.

foto: Printscreen / Youtube

David Dragojević bio je iziritiran Aleksandrinin govorom, te je skočio i hteo da je demantuje na osnovu onoga što je ona rekla. Subotićeva je govorila da je zbog Davida u nekoliko navrata bojkotovala Zoricu.

Dokle ćeš više da prebacuješ sve na mene, p*čka ti materina bre! Meni ovde ljudi prenose istinu! Koji si mi k*rac trebala, razmažena si bila! Uvek si govorila i dobijala si sve! Koji ćeš mi k*rac kad si budala!? Je l' te boli? Ti si ta koja je bojkotvala, nisi htela da ideš u emisiju, zbog tebe! Jesam li ti rekao da se ona čula sa Tomovićem kad te je ova udarila? Sve sam joj govorio! To si ti! Sve sam joj dole pričao! Nećeš da pričaš, jer glumiš žrtvu! Njoj odgovara, jer je smeće! Smećari jedni! Sve oko vas mi se smučilo! Praviš me budalom, sve sam trpeo! Zbog čega? Nismo se ni kupali zajedno nekoliko noći, rekla si mi da da osećaš da te ne volim. Šta si za Zoricu pričala? Da podvodi i sve! Ja zbog ovakvih stvari nisam hteo da uđem! Porodicu ste prodali zbog para! Pravite majmuna od mene - vikao je od besa Dragojević.

foto: Printscreen / Youtube

- Govorio si na vratima ovde da idemo u pab. On je bio taj koji je bojkotovao. Ti si bolestan i lažov, sam si sebi ovo napravio! Ti si mene prevario! Nisi mi ništa govorio! Prestani da lažeš. Ti si prodao porodicu i ostavio majku - vikala je i Aleksandra preko Davida.

- Ti si peder, g*vno i žigolo. Nemoj da jašeš na mene. Za vaša sr*nja nisam ja kriva! Ne mešaj mene - ubacila se i Zorica.

Bonus video

KORAĆEVA UHVATILA DAVIDA U LAŽI, VIŠE MU NIŠTA NE VERUJE?! Crv sumnje proradio, sabrala dva i dva, sve joj je JASNO! POČINJE PAKAO ZA DRAGOJEVIĆA!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media