VODITELJKA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI: Anđela izbacila gošću napolje kad joj je pomenula BIVŠEG DEČKA Mikija Đuričića
Anđela Lakićević ume da bude opasna kad joj se zadire u privatnost, Foto: prentscreen/youtube/Studio D

planula!

VODITELJKA NAPRAVILA HAOS U EMISIJI: Anđela izbacila gošću napolje kad joj je pomenula BIVŠEG DEČKA Mikija Đuričića

Majka učesnica "Parova" Nadica Marjanović izbacila Lakićevićevu iz takta

Objavljeno:

Voditeljka Anđela Lakićević napravila je sinoć haos u emisiji "Roditeljski sastanak" jer joj je usred rasprave Anđeline Đine i Aleksandre Marjanović, njihova majka Nadica Marjanović zamerila to što je nepravedno kaznila njenu ćerku.

- Nadice, ti ne možeš ovde da postavljaš uslove - odbrusila joj je voditeljka, što je izazvalo burnu reakciju starije Marjanovićeve, koja je takođe ranije bila učesnica "Parova".

Anđela i Miki su bili par u rijalitiju
Anđela i Miki su bili par u rijalitijufoto: Printscreen/Dailymotion

- Ej, slušaj ti, takvo ponašanje možeš Mikiju, (prim.aut. Miki Đuričić) a ne meni. Nek ti bude jasno! Ja nisam više član ove kuće, nisam takmičar više! - spomenula je Nadica nekadašnjeg emotivnog partnera Lakićevićeve, koju je to do te mere razbesnelo da ju je izbacila iz svoje emisije.

- Nadice, hvala ti što si bila gošća, želim ti sve najlepše. Kreni ka vratima! - naredila joj je Anđela, a zatim pozvala obezbeđenje koje je izbacilo majku učesnica rijalitija napolje.

Podsetimo, Anđela Lakićević i Miki Đuričić su bili u vezi tokom četvrte sezone Parova 2015. godine, kada su oboje bili takmičari, a ovaj emotivni odnos je okončan nekoliko meseci nakon pokušaja da vezu održe u stvarnom svetu.

Bonus video

Ana tera DAVIDA OD SEBE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.