MILIJANA PROGANJALA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA: Kada je dobila ISPALU pronašla je UTEHU u Milojku!
Milijana Bogdanović (22) pošto-poto je želela da zavede starijeg muškarca, Foto: Printscreen, Printscreen/ TV Happy

strašno!

MILIJANA PROGANJALA POZNATOG BEOGRADSKOG ADVOKATA: Kada je dobila ISPALU pronašla je UTEHU u Milojku!

Nije imala šanse god njega

Objavljeno: 21:57h

Milijana Bogdanović (22) pošto-poto je želela da zavede starijeg muškarca, i to ni manje ni više nego poznatog beogradskog advokata, čije ime i prezime je poznato našoj redakciji.

Aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ je, prema našim saznanjima, pravnika jurila po Požegi nedelju dana pre nego što je uplovila u romansu s Milojkom Božićem (74), sa kojim se zabavlja poslednje dve godine.

foto: Kurir

"Milijana je advokata upoznala sasvim slučajno. Ona je non-stop obitavala po kafićima, a on je zbog nekog slučaja koji je tada vodio došao u njen grad. Taj pravnik inače živi u Beogradu i ima ženu i dvoje dece. Čim ga je spazila kako s laptopom sedi i nešto kuca, bez stida mu je prišla da se upoznaju. On se ljubazno pozdravio s njom i iz kurtoazije je pozvao da sedne za njegov sto. Videlo se da se ona zainteresovala za njega, dok je on bio strogo kulturan i učtiv s njom", priča naš izvor iz Požege.

On kaže da je Milijana tražila njegov broj telefona, ali da je on odbio da joj da.

"U pitanju je ozbiljan čovek koji nije želeo da je iskoristi. Objasnio joj je da nema potrebe da se čuju i naglasio da se ne viđa sa ženama koje mogu ćerke da mu budu. Milijana nije marila za njegove reči, bila je sigurna da će ga osvojiti, pa se raspitivala kad opet dolazi u grad i gde može da ga sretne. Nije želela da okoliša nego mu je priznala da voli starije muškarce, a on je bio šokiran. Pokušao je da joj objasni da to nije normalno, da bi joj bilo bolje da završi fakultet nego što juri zrele muškarce po lokalima. Ona se tad razočarala, pa je utehu pronašla u Milojku, kome nije smetalo to što deda može da joj bude, nego ju je odmah smuvao", završava naš izvor iz Požege.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.