ALEKSANDRA ČULA ZA ANINU TRUDNOĆU: Subotićkine reči ODZVANJAJU Zadrugom! Davidu se sve OBILO o glavu!
Aleksandra Subotić svesna je Anine pošalice da je u drugom stanju,, Foto: Printscreen

zadruga 2

ALEKSANDRA ČULA ZA ANINU TRUDNOĆU: Subotićkine reči ODZVANJAJU Zadrugom! Davidu se sve OBILO o glavu!

Čim se vratila u rijaliti i to je stigla da prokomentariše sa cimerima i to bez dlake na jeziku

Objavljeno:

Aleksandra Subotić svesna je Anine pošalice da je u drugom stanju, te da sa Davidom čeka svoje prvo dete. Čim se vratila u rijaliti i to je stigla da prokomentariše sa cimerima i to bez dlake na jeziku.

Osim što je izjavila da joj želi da dobije devojčicu, mnoge je zaprepastila kada je nastavila misao, te objasnila šta joj je najbolesnije od svega a tiče se njenog bivšeg verenika, a ne samo devojke koja joj je istu, ponjenom mišljenju, rasturila.

foto: Printscreen

"Mene su zvali da mi kažu da postoji mogućnost da je ona trudna. Od srca, ja bih želela da je to tako. Rekla sam da bih volela da devojčica bude lepa na mamu i pametna na tatu. Ja mislim da su oni slični i da su se našli. Mislim da nisu oboje loši. Ona meni ništa nije uradila, ali sve ono što je ona pričala o meni..." zaustavila se na kratko Aleksandra.

"Meni je najbolesnije što ona neće da prizna da je rasturila nečiju veridbu. On je mene izbacio, ali nema veze, dobila sam novu priliku. To će njemu da se obije o glavu i već mu se obilo", dodala je ona brzo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.