ANA I DAVID PROVOCIRAJU ALEKSANDRU: Prepustili se strastima dok Subotićka sedi PORED NJIH! Ovo niko nije očekivao!
Ana Korać i David Dragojević nimalo nisu bili oduševljeni kada su na vratima ugledali Aleksandru Subotić, Foto: Printcsreen

zadruga 2

ANA I DAVID PROVOCIRAJU ALEKSANDRU: Prepustili se strastima dok Subotićka sedi PORED NJIH! Ovo niko nije očekivao!

Samo par dana nakon što je Aleksandra diskvalifikovana, David je započeo romansu sa Koraćevom, od koje se ni sada ne odvaja

Objavljeno:

Ana Korać i David Dragojević nimalo nisu bili oduševljeni kada su na vratima ugledali Aleksandru Subotić. Starleta kasnije je ipak dobila priliku za žustru raspravu sa bivšim verenikom, koji joj se nakon svega unosio u lice.

foto: Printscreen

Samo par dana nakon što je Aleksandra diskvalifikovana, David je započeo romansu sa Koraćevom, od koje se ni sada ne odvaja.

Tokom večeri njenog povratka, par se bez ustezanja prepustio najvećim strastima u tuš kabini. Subotićeva je u to vreme pričala sa cimerima o "prevari i izdaji koju je doživela", o tome kako je njegova majka Biljana završila u bolnici zbog ovog preokreta, kao i o tome kako joj se javila Davidova bivša devojka, izvesna Olivera.

foto: Printscreen

"Znaš ti kako se njegova majka oseća? Njoj se spojio pritisak, ide joj krv na nos, danima je bila u bolnici. Završila je u bolnici sutradan nakon što je Magdalenu i mene odvezla u Kaluđericu. Ja ne mogu da vam opišem njeno stanje. Da Ana njegovoj majci pokazuje dva srednja prsta... Ana je pokazivala Biljani dva srednja prsta... Znaš ti kako se ona osećala? Svaki dan je u bolnici. Snima glavu, snima ovo, snima ono... Spojio joj se pritisak, počela da se gubi, ima napade..." pričala je ona.

Aleksandra nije krila koliko je patila zbog svega što ju je zadesilo, a par je po izlasku iz tuša nastavio da razmenjuje nežnosti samo nekoliko metara od Subotićeve.

Svojski se trudila da i ne obraća pažnju.

foto: Printscreen

Mnogi su ovu situaciju povezali sa ljubavnim trouglom koji je obeležio prvu sezonu ovog rijalitija. Po ulasku Kije Kockar u Belu kuću, Luna i Sloba nisu prezali već su se svakako prepuštali ljubavnim igricama samo nekoliko kreveta od pevačeve supruge. Javnost sumnja da pravi šou tek počinje, jer je malo onih koji misle da će se Ana skloniti i odustati zbog bivše verenice, čije je i dete David svojevremeno smatrao svojim.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.