MRTVA TRKA ČIJA JE TARIFA VEĆA: Davidova majka OPELALA po starletama! A ovo je istina o SVAĐI između Ane i Stanije!
Stanija Dobrojević i Ana Korać u sukobu su koji datira još i pre ulaska u "Zadrugu 2", Foto: Printscreen

zadruga 2

MRTVA TRKA ČIJA JE TARIFA VEĆA: Davidova majka OPELALA po starletama! A ovo je istina o SVAĐI između Ane i Stanije!

Stanija i Ana Korać mrze se godinama

Objavljeno:

Stanija Dobrojević i Ana Korać u sukobu su koji datira još i pre ulaska u "Zadrugu 2", a od kakosu se srele na istom imanju, vatra se samo razbuktala. Kako se spekuliše, Ana je veoma bliska prijateljica sa velikim Stanijinim neprijateljem, pa je netrpeljivost među njima ogromna.

foto: Printscreen

"S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna", rekla je Stanijina prijateljica i PR, Tamara.

foto: Printscreen Youtube

"Ana je pobrkala stvari, glumila je prošle godine lažno prijateljstvo i jurila oženjenog čoveka, a sada glumi lažnu ljubav. Ona je veliki folirant. Za poreklo Stanijinog auta i ostalih materijalnih stvari postoje dokazi, računi i prepiske. Kako o kupovini automobila u Nemačkoj, tako i o ostalim stvarima", rekla je o Staniji prijateljica Tamara, koja vodi njen tim.

Međutim, ono što je ovde najintrigantije jeste to što se ovome pridružuje i majka Davida Dragojevića, koji je tranutno sa Koraćevom u emotivnoj vezi u rijalitiju, Biljana Dragojević.

foto: Printscreen, Youtube

"Vidim da se Ana svađa sa Stanijom, čija je tarifa veća, ali znaš kako, mrtva je trka između Stanije i Ane. Ipak, ako mene pitate, ja navijam za moju sugrađanku Staniju. David je skočio da odbrani Anu i rekao da je njegov drug bio sa Stanijom za 500 evra, a o Ani ništa nije rekao. Pa možda je taj drug bio i sa Anom, ali ne smem ja da pričam ništa. Ipak je David moj sin. Moguće da je moj sin dobio amneziju, pa se ne seća da je njegov drug bio sa Anom, a možda to nije taj isti. Neću da istražujem jer ću se samo dodatno nervirati. Ja ostajem pri svom stavu da ne prihvatam Anu kao snajku, i to se nije promenilo. Čula sam za razne priče o Ani, dovoljno mi je što mi prijatelji kažu, ali nisam istraživala ništa", kaže Biljana Dragojević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.