ZBOG ZADRUGE MI SE POGORŠALO ZDRAVLJE: Bivša zadrugarka priznala s kakvim se problemima bori nakon rijalitija
Olji se zbog stresa narušilo zdravlje, Foto: Printscreen

IZAŠLA JE NEDAVNO

ZBOG ZADRUGE MI SE POGORŠALO ZDRAVLJE: Bivša zadrugarka priznala s kakvim se problemima bori nakon rijalitija

Nakon izlaska iz Zadruge okrenula se poslu

Objavljeno:

Folk pevačica i učesnica Zadruge, Olja Bajrami, po napuštanju najpoznatijeg rijalitija na ovdašnjim prostorima imala je problem sa zdravljem. Pevačica nam je priznala da ima insulinsku rezistenciju, te da je promenila način života da bi se dovela u red.

- Kada sam izašla iz Zadruge, od stresa mi se povećala insulinska rezistencija. Počela je da skače i morala sam životne navike da promenim iz korena i da se dovedem u red. Bio je veliki problem da se to reši. Prepala sam se ja, ali i moja porodica. Sada sam malo bolje - kaže za “TV magazin” Olja Bajrami.

foto: Ana Paunković

Ona dodaje da je prošlo više od mesec dana od kada je izašla iz Zadruge, pa se sada osim što ide redovno na preglede okrenula i poslu.

- Posvetila sam se karijeri. Snimam pesme i spotove, ali skidam i kilograme. Svaki slobodan trenutak provodim sa majkom ali i sestrom koja je trudna. Čekamo prinovu i jedva čekam da budem tetka. Moj život u poslednje vreme funkcioniše: kuća-studio-teretana-spavanje - kaže kroz smeh Olja Bajrami.

Prema njenim rečima, imala je prilike i da se vidi sa nekim bivšim učesnicima rijalitija.

- Videla sam se sa Elenorom iz Makedonije, Mirelom iz Novog Pazara, ali i Višnjom - istakla je ona.

Na pitanje da li se videla sa Bojanom Gaćešom u kojeg je bila zaljubljena, Olja kaže:

foto: Printscreen

- Videla sam i Bojana. Bili smo na kafi. Kratko smo razgovarali u vezi sa svim što se izdešavalo. Prezadovoljna sam. Super je što smo se sreli. Mi smo ostali dobri prijatelji. S ove tačke gledišta samo prijatelji i tako će biti.

Olja nam je otkrila ko joj se od takmičara koji su i dalje u Zadruzi najviše dopada.

- Aleksa, Zorica, koja mi je bila kao majka, Mićo, David... Ima tu ljudi koji su se malo izgubili, a pre svega mislim na Boru Santanu. On je moj kolega, ali se pogubio. Posle smrtnog slučaja je izgubio kompas - naglasila je Olja, i dodala da joj je jedna od najtintrigantnijih učesnica i najdraža:

- Staniju gotivim. S njom sam od početka dobra. Ona je rijaliti igrač, ali ne blati sebe i ne sramoti svoju okolinu, a pre svega mislim na porodicu.

foto: Printscreen

Potresla me je veza Ane i Davida

S obzirom na to da je okusila kako je biti zaljubljen u rijalitiju, Olja Bajrami nam je prokomentarisala aktuelne parove u Zadruzi.

- Videla sam i meni su svi simpatični. Najisrkenija da budem, nešto što me je pogodilo jeste bila veza Davida i Ane kada je Aleksandra izašla. Aleksandru sam zavolela i nisam mogla da prihvatim činjenicu da on grli drugu. Doživela sam prevaru i na te stvari gledam drugačije, možda staromodno. To mi je najteže palo. Ne mogu to da opišem - rekla je ona.

Bonus video

BLAMČINA UŽIVO! ONA MU NE IZLAZI IZ GLAVE! David usred programa nazvao Anu NJENIM imenom! POMUĆEN MU RAZUM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.