MILOJKO I MILIJANA SU SKUPO PRODALI SVOJU VEZU: Otkriveno koliki im je HONORAR u Parovima! Uzeli su DOBAR KEŠ!
Milojko i Milijana su se dobro unovčili, Foto: Printscreen

OPARILI SE

MILOJKO I MILIJANA SU SKUPO PRODALI SVOJU VEZU: Otkriveno koliki im je HONORAR u Parovima! Uzeli su DOBAR KEŠ!

Ako budu dovoljno poslušni i ako budu sarađivali s produkcijom ispunjavanjem zadataka, biće dodatno plaćeni

Objavljeno:

Milojko Božić i njegova 53 godine mlađa izabranica Milijana Bogdanović potpisali su ugovor s produkcijom Hepi televizije po kojem će nedeljno u Parovima zarađivati ukupno 800 evra, saznaje Kurir.

Svako od njih dobio je po 400 evra.

To znači da će do kraja ove sezone, ako se zadrže do finalne večeri, imati priliku da zarade nešto više od 11.000 evra, s obzirom na to da je proglašenje pobednika planirano za kraj juna. Naš izvor blizak produkciji gledanog rijalitija kaže da su njih dvoje bili prezadovoljni ponuđenim uslovima i da su brzo pristali da postanu deo Parova.

foto: Filip Plavčić

- Mi smo uglavnom s Milijanom pričali, Milojko se nije preterano mešao u pregovore. Samo nam je rekao da je on zadovoljan ako je i Milijana zadovoljna i da on ulazi u rijaliti da bi nju usrećio. A povod za njihovo učešće je to što od zarađenog novca hoće da naprave svadbu, koju su zakazali za 7. septembar, odu na vantelesnu oplodnju, a ono što ostane hoće da ulože u renoviranje stare kuće u selu Pilatovići. Mi smo im rekli da smo spremni da im damo 800 evra nedeljno za oboje, s čime su se odmah složili - kaže Kurirov sagovornik.

Ipak, ovo nije konačni iznos koju bi trenutno najpopularniji par u Srbiji mogao da zaradi od učešća u rijalitiju. Ako budu dovoljno poslušni i ako budu sarađivali s produkcijom ispunjavanjem zadataka, biće dodatno plaćeni.

foto: Sonja Spasić

- To zavisi od toga koje će zadatke dobijati i koliko je vremena i truda potrebno da se to ispuni. Otprilike, mi to nagrađujemo sa 300, 500 pa sve do 2.000 evra. Ne treba zaboraviti da postoje i kazne, to jest da im možemo umanjiti nedeljni honorar. Sve zavisi od njih. Mi smo zadovoljni njihovim ulaskom jer je rejting 'Parova' skočio od kada su njih dvoje postali učesnici - zaključio je Kurirov izvor.

Bonus video

BIVŠA RIJALITI UČENICA ZAPANJILA! SNIMALA DEČKA U NEZGODNOM TRENUTKU: Izabela odlepila za Kadrom, razumeće je samo ZALJUBLJENI!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.