SVETSKI MEDIJI I DALJE BRUJE O MILOJKU I MILIJANI: Par iz Srbije će SE*SOM na televiziji dokazati svoju ljubav!
Milijana i Milojko, kontroverzni par i buduće rijaliti zvezde, Foto: Sonja Spasić, Printscreen Lad Bible

užas!

SVETSKI MEDIJI I DALJE BRUJE O MILOJKU I MILIJANI: Par iz Srbije će SE*SOM na televiziji dokazati svoju ljubav!

Kao razlog zbog kojeg bi neko mogao da posumnja u ljubav strarca i dvadesetjednogodišnje devojke navode razliku u godinama veću od pola vek

Objavljeno:

Milijana i Milojko, kontroverzni par i buduće rijaliti zvezde glavna su tema domaćih ali i stranih medija.

"Pisanje pesme, spremanje ručka, prevaljivanje stotina kilometara zbog voljene osobe - sve su to provereni recepti za iskazivanje čljubavi voljenoj osobi.

Međutim, jedan par iz Srbije je izabrao manje konvencionalan način da pokaže svetu da se voli: tako što će se "je*ati na televiziji"

foto: PRINTSCREEN LAD BIBLE

Ovako priču o Milijani i Milojku počinje poznati britanski sajt "led Bible". Kao razlog zbog kojeg bi neko mogao da posumnja u ljubav strarca i dvadesetjednogodišnje devojke navode razliku u godinama veću od pola veka.

Zatim se bave Milojkovom operacijom i činjenicom da njih dvoje, kako su više puta i sami izjavili, imaju redovne seksualne odnose.

- Kako bi dokazali da je njihova veza iskrena, odlučili su da je najbolje da uđu u rijaliti šou Parovi i "Je*u se svakodnevno" Miljana je čak izjavila da joj neće smetati da ima seks dok traje prenos uživo - piše ovaj britanski portal.

foto: Printscreen

U nastavku teksta oni prenose izjave ljubavnika, od one Miljanine kako niko ko je mlad i nije sed nema šanse kod nje, pa sve do Milojkovih opisa njihovog seksa i poza koje preferiraju.

"Milijana voli da je lupkam po guzi, a omiljana poza nam je otpozadi", samo je jedna od Milojkovih izjava koja se novinaru ladbiblea učinila zanimljivom.

Dalje, portal piše o Milojkovoj porodici, o njihovim planovima za budućnost, ali i izražava žaljenje što će ljubitelji seksa "od napred" biti uskraćeni za "misionarku" koju je Milojkov doktor zabranio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.