DAVID SVE VREME ŽIVEO NA ALEKSANDRINOJ GRBAČI: Otkrivamo KOLIKO ju je FINANSIJSKI ISKORISTIO! Pozliće vam od cifre!
David i Aleksandra živeli su na tuđ račun, Foto: Dado Đilas

ESPRESO SAZNAJE

DAVID SVE VREME ŽIVEO NA ALEKSANDRINOJ GRBAČI: Otkrivamo KOLIKO ju je FINANSIJSKI ISKORISTIO! Pozliće vam od cifre!

Aleksandra je nedavno napustila Davidov dom u Veterniku, u kome je živela sa svojom ćerkom i njegovom majkom Biljanom

Objavljeno:

Novi ljubavni trougao Aleksandra Subotić - David Dragojević - Ana Korać, čija priča drma srpsku javnost ne prestaje da intrigira.

Nakon što je Subotićeva diskvalifikovana iz Zadruge pošto je nokautirala Minu Vrbaški, njen bivši verenik je brže-bolje potrčao u zagrljaj starleti Ani Korać, s kojom se nalazi u rijalitiju.

Aleksandra je nedavno napustila Davidov dom u Veterniku, u kome je živela sa svojom ćerkom i njegovom majkom Biljanom, a kako je i sama najavila, uskoro se vraća na velelepno imanje u Šimanovcima da "zabiberi" svom bivšem i njegovoj novoj dragoj.

foto: Printscreen

Aleksandrin stric Srboljub Subotić je samo za portal Espreso otkrio u kakvom je trenutno odnosu sa svojom bratanicom, kao i to na koji način ona sada zarađuje novac:

- Aleksandra mi se ne javlja već nedelju dana. To je zbog pritiska tih žena koje utiču na nju. Ja svoj stav neću menjati, a ona kako god hoće. To su žene koje nju podržavaju, finansiraju je i kroz te finansije imaju prava da joj odrede šta će ona da radi. One su finansirale i Davida i nju, jer je podržavaju još iz Parova - počeo je Srboljub razgovor za Espreso.

Na pitanje šta to one toliko čine za Aleksandru, pa ona ima toliku obavezu prema njima, Srboljub kaže:

foto: Printscreen

- Prošli put kad je Happy televizija htela da je tuži, te žene iz Austrije su poslale 20.000 evra za suđenje. To uopšte nije naivna cifra. Pošto do suđenja nije došlo, njoj i Davidu je to ostalo i potrošili su taj novac zajedno, a pred njihov ulazak u Zadrugu iste te žene su im u Austriji dale 5.000 evra. Ako se sećate, oni su pred ulazak u Zadrugu bili u Austriji.

Nas je zanimalo šta te žene traže od Aleksandre zauzvrat kad joj već toliki novac daju, a Srboljub na to kaže:

foto: Printscreen Instagram

- Pa to su jednostavno fanatici. Usput je stigla velika količina novca i tim njenim adminkama (koje vode njen fan stranice na društvenim mrežama prim. aut.) koje su radile Parove svojevremeno i na kraju su se pokačile oko tih para a premda je ta žena opremila sprat u Karađorđevoj kući, pokačili su se oko neke razlike u parama. To uopšte nisu naivne pare i ja stalno upozoravam ljude da nije u redu da šalju pare i da ih bacaju tako. Ja razumem da neko nema, ali oni su svi dobili jako lepe cifre i u Parovima i u Zadruzi. Ako neko ne zna s parama, možeš da mu pošalješ milion evra – džabe je - zaključuje Srboljub za protal Espreso.

Bonus video

TI I DOROTEA KRADETE PA OD TOGA ŽIVITE! DA SI MOJE DETE JA BIH TE ISPEGLAO! Lepi Mića održao Maji lekciju: Ti si jedno dno dna, tako ti je jer si KRAVA!

(Espreso.co.rs/ Jovana Veljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.