O LUNI, SLOBI I KIJI SVE ZNATE, ALI NE I KOLIKO SU ŠKOLOVANI: Nećete verovati koji FAKULTET je pohađao Radanović
Kija je u ovom ljubavnom trouglu najobrazovanija, Foto: Espreso

OVO NISTE ZNALI

O LUNI, SLOBI I KIJI SVE ZNATE, ALI NE I KOLIKO SU ŠKOLOVANI: Nećete verovati koji FAKULTET je pohađao Radanović

Neko od njih je završio visoke škole

Objavljeno:

Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani tokom prošle godine bili su neprestano u centru pažnje. Učesnici ljubavnog trougla iz prethodne sezone Zadruge rešili su da se bave muzikom, a obrazovanje iz ove sfere nema niko od njih.

foto: Damir Dervišagić

Luna Đogani je nakon privatne srednje škole upisala studije Menadžmenta u turizmu na jednom privatnom fakultetu, a budući da planira da se po izlasku iz Zadruge bavi pevanjem, verovatno će fakultet bataliti.

foto: Damir Dervišagić

Kristina Kija Kockar je završila gimnaziju u Zrenjaninu, a potom Visoku hotelijersku školu u Beogradu, na šta je veoma ponosna. Godinama je radila kao stjuardesa, sada je u pevačkim vodama, a više puta je istakla da bi se, ukoliko ne uspe kao pevačica, rado bavila nekim poslom koji je u vezi sa njenom strukom.

foto: Damir Dervišagić

Malo ko zna da je Sloba Radanović završio elektrotehničku-građevinsku školu "Nikola Tesla", a da je potom upisao Arhitektonski fakultet u Novom Sadu. Ipak, rešio je da zakorači na estradu, a na studije je stavio tačku.

Bonus video

KARLEUŠA SKINULA CRNINU ZA MAJKOM DIVNOM: Jelena došla na snimanje Zvezda Granda, projurila bez reči u STUDIO, a svi su gledali samo u njenu kratku frizuru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.