MILIJANA SE NAMERAČILA NA MILOJKOVU IMOVINU: Isplivalo SVE o Božićevom STANU U BEOGRADU! Ona bi sve za sebe!
Milojko će Milijani da ostavi stan?, Foto: Printscreen

NIJE MALA NAIVNA

MILIJANA SE NAMERAČILA NA MILOJKOVU IMOVINU: Isplivalo SVE o Božićevom STANU U BEOGRADU! Ona bi sve za sebe!

Milijana je rekla šta će biti sa stanom ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj ćerki

Objavljeno:

Milojko Božić i Milijana Bogdanović ušli su u rijaliti Parove 7, a istina o testamentu starijeg ukućanina Pilatovića isplivala je na videlo.

Naime, stan u Beogradu, tačnije na Novom Beogradu koji poseduje Milojko, spekulisalo se da će pripasti mlađanoj devojci. Neki smatraju da je Milijana sa njim upravo iz koristi i zbog para, ali Božić je imao šta da kaže na navode zlih jezika.

foto: Printscreen

Kako ga deca slabo posećuju, razočarani čovek je spreman da ukoliko se to ne promeni sve pokloni 53 godina mlađoj devojci, sa kojom planira da ima i dete. To je ona i sama danas potvrdila tokom emisije. Voditeljka je pitala koga će Milojko slupšati, pa je on odgovorio da će slušati samo nju.

A onda je Milijana rekla šta će biti sa stanom ukoliko ga Bogdanović ne ostavi svojoj ćerki.

foto: Printscreen

- Ako stan ne pripadne Jasni, prodaće se! - čime je pokazala da je zapravo ona ta koja odlučuje o raspodeli Milojkove imovine.

Ako zarađeni novac od rijalitija ulože u vantrlesnu oplodnju, Božić će biti srećan da svoju nekretninu ostavi Milijani i detetu, pa time ih obezbedi posle svoje smrti.

Bonus video

SEKSI SENJORITA ISKULIRALA TENISERA FILIPA KRAJINOVIĆA: Napravila LOM na nastupu, a onda otišla da VRCKA Stefanu Živojinoviću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.