SVADBA U ZADRUZI NA USKRS: Svi DETALJI Miljaninog i Zolinog venčanja pred kamerama... A ko će ODREŠITI KESU?!
Miljana i Zola se i verili u "Zadruzi", Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

SVADBA U ZADRUZI NA USKRS: Svi DETALJI Miljaninog i Zolinog venčanja pred kamerama... A ko će ODREŠITI KESU?!

Dovode i malog Željka

Objavljeno:

Bivši zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola vraćaju se u "Zadrugu" na najveći hrišćanski praznik Uskrs, kada će im biti organizovana svadba.

Nakon venčanja, oni će ostati u Beloj kući i ravnopravno se boriti s ostalim učesnicima za glavnu nagradu.

Iako su na svoju inicijativu pobegli iz "Zadruge" svesni posledica koje će morati da snose, te kazne od 100.000 evra, koju će zajedno morati da plate, produkcija televizije "Pink" je našla načina da im oprosti i s njima se nagodi.

Miljana i Zola isprobavaju bračni život
Miljana i Zola isprobavaju bračni životfoto: Printscreen Instagram

Milica i Željko su rešili da po hiljaditi put oproste Miljani beg iz rijalitija i da sami prekrše klauzulu iz ugovora na svoju štetu. Na taj korak su se odlučili iz nekoliko razloga. Pre svega zbog toga što je Miljana godinama bila učesnica njihovih rijaliti formata, te im donela veliku gledanost, ali i materijalnu dobit, ali i zbog činjenice da ona nema odakle da im isplati tu vrtoglavu cifru. Svesni da će njena svadba sa Zolom srušiti sve rekorde gledanosti, dogovorili su se da i njoj i njenom dečku oproste 100.000 evra. Zauzvrat će oni pred kamerama morati da izgovore sudbonosno "DA", okriva za "Alo!" izvor blizak rijaliti paru koji je dobro upoznat s ovom pričom.

Kako je još dodao, mali Željko će se s njima vratiti u Šimanovce, a Miljani su dali fore do Uskrsa da nađe novu dadilju koja će se o njemu brinuti jer će ona morati da ispunjava svoje obaveze kao rijaliti igrač i šoumen.

Marija je još prilikom svog povratka najavila da uskoro stižu i oni
Marija je još prilikom svog povratka najavila da uskoro stižu i onifoto: Printscreen Youtube

Ovu informaciju je, potpuno nesmotreno, potvrdila i Marija Kulić, rekavši da je Miljana svesno napustila rijaliti jer je želela da pre svadbe živi sa Zolom.

Ona je meni rekla: "Mama, "Pink" će da nam organizuje svadbu za Uskrs i ja sam želela pre toga da malo živim sama sa Zolom, da vidim kako ćemo se slagati". Neka ih, neka vide. Mici se uskoro vraća i jedva čekam da je opet vidim ovde", rekla je Miljanina majka.

Njen suprug Siniša, pak, nije bio voljan da govori na ovu temu.

Ne znam ja ništa. Ako je Marija tako rekla, tako će biti. Ja neću o tome da govorim - kratko je za "Alo!" rekao Siniša, koji nije želeo da odgovori ni na pitanje da li će doći na ćerkinu svadbu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.