PEVAČ PROGOVORIO O AFERI S ALEKSANDROM: Davida smo sklonili u stranu! Subotićka našla UTEHU u njegovom zagrljaju?
Aleksandra i Stevan su samo prijatelji i saradnici, Foto: Printscreen Instagram

OGLASIO SE

PEVAČ PROGOVORIO O AFERI S ALEKSANDROM: Davida smo sklonili u stranu! Subotićka našla UTEHU u njegovom zagrljaju?

Koliko su oni zaista bliski?

Objavljeno: 15:49h

Mladi pevač Stevan Sekulić pre nekoliko dana je predstavio pesmu koja nosi naziv "7 noći". U spotu za ovu numeru pojavljuje se i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić, koja proteklih nedelja privlači veliku pažnju, prvo zbog diskvalifikacije iz Zadruge, a potom i zbog toga što ju je David Dragojević ostavio zbog Ane Korać.

Jednom prilikom do Davida je došla informacija iz spoljnog sveta da je Aleksandra sada sa nekim pevačem sa kojim je snimala i spot, pa je nas zanimalo da li je možda Stevan taj muškarac koji teši Subotićevu nakon burnog raskida i šta zna o tome o čemu je Dragojević pričao u Zadruzi.

foto: Promo

– Aleksandra i ja nikada nismo imali ljubavnu aferu. Mi smo pre svega u drugarskim odnosima. Upoznali smo se kada sam ja snimao jedan "cover" i ubrzo nakon toga smo dogovorili saradnju za spot. Ona se prema meni pokazala ne samo kao drugar već i kao veliki profesionalac - rekao je Stevan za Espreso.co.rs i dodao:

– Aleksandra onakva kakvu sam je upoznao preko malih ekrana i Aleksandra onakva kakvu sam je privatno upoznao su dve potpuno drugačije osobe. Mogu za nju da kažem da je mnogo dobar čovek i da je pogrešno predstavljena u javnosti. Privatno je i jako zanimljiva.

foto: Printscreen Instagram

Zanimalo nas i kako je bilo družiti se i sarađivati sa Aleksandrom neposredno nakon što ju je David javno ostavio. Tačnije, koliko se primećuje da ona pati za Dragojevićem.

– Primećivalo se u početku, ali mislim da to vremenom bledi. Na početku mi je par puta rekla koliko da voli, ali smo Davida kao temu vremenom sklonili u stranu. Pored svih lepih tema, zašto gubiti vreme na one ružne? - odgovorio nam je mladi pevač na kraju ovog razgovora.

Bonus video

SUKOB sudije Snežane i Zlate!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.