OGLASILA SE MILIJANINA MAJKA, 30 GODINA MLAĐA OD ZETA: Vodila sam je na LEČENJE, ali ona voli STARIJE LJUDE!
Milijanina majka se uključila u program Parova, Foto: Printscreen

PODRŽAVA ĆERKU I ZETA

OGLASILA SE MILIJANINA MAJKA, 30 GODINA MLAĐA OD ZETA: Vodila sam je na LEČENJE, ali ona voli STARIJE LJUDE!

Brojnim "nevernim Tomama" predočila je da i te kako zna za ćerkinu vezu sa 53 godine starijim Milojkom

Objavljeno:

Milijana Bogdanović i Milojko Božić tek su 24 sata u vili Parova, a već su postali goruća tema! Nema ko ne prati kako se ova neobična ljubav razvija pred kamerama.

Međutim, još veći haos nastao je kada se Milijanina majka telefonskim putem uključila u rijaliti kuću, da postavi stvari na svoje mesto.

Brojnim "nevernim Tomama" predočila je da i te kako zna za ćerkinu vezu sa 53 godine starijim Milojkom, te naglasila da je uverena da je prava ljubav u pitanju. Od zeta je, kaže, mlađa skoro 30, ali ih oboje neizmerno voli i pozdravlja.

foto: Printscreen

- Mi znamo za Milijanu da voli starije ljude. Nisam se iznenadila uopšte. On (Milijanin tata) nema ništa protiv tih njenih veza, samo nemojte više da ga spominjete. On radi u javnom preduzeću i ima velike probleme... Sve je to tačno i sve je to u redu (da ima zabranu prilaska ćerki), samo nemojte ga spominjati uopšte. Jesmo, vodili smo je (kod lekara) i posle je išla i sama, ali eto... Da je razdvojim od Milojka nisam pokušala, jer sam videla da je to prava ljubav. Kad neko od 21 godinu čeka da on dođe iz bolnice... I on nije bogat... Ja imam jedan moto - psi laju, karavani prolaze. I ovo će sve proći - ciljajući na prašinu koja se podigla ispričala je majka Slađana Bogdanović.

foto: Printscreen

- Komentari me vređaju, a ona je moje dete i šta god da uradi ostaje moje dete i ja je se ne mogu odreći - dirnula je ona mnoge kada je ovo izjavila, a tek kad se nadovezala rečenicom da kada bi joj ćerka ostala u drugom stanju pa joj to saopštila - bila bi najsrećnija na svetu.

- Volim ih oboje i da se čuvaju i da se ne daju isprovocirati - poručila im je ona, pre nego što je porazgovarala direktno sa ćerkom Milijanom.

Nakon što su popričale o njenoj baki te da li je sve u redu, majka je poziv zaključila pozdravom ćerki:

- Da bude srećna, živa i zdrava majci svojoj.

Bonus video

SIN HALIDA MUSLIMOVIĆA IMAO SAOBRAĆAJKU U NEMAČKOJ: Kola smrskana, a evo u kakvom je stanju Enis Muslimović!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.