SVE JE BILA PREVARA? Mića Luni: Tebi je Gastoz bio bajpas do prvog momka!
Lepi Mića, Foto: Printscreen

zadruga 2

SVE JE BILA PREVARA? Mića Luni: Tebi je Gastoz bio bajpas do prvog momka!

Neke priče su pale u vodu

Objavljeno: 10:29h

Luna Đogani je ranije pričala kako Nenad Sinđelić Gastoz ima posebno mesto u njenom srcu i kako je on bio osoba koja je bila uz nju kada su joj drugi okrenuli leđa i da ju je on podigao kada joj je bilo teško.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen

Od sinoć ona priča drugu priču. Ona je sinoć tokom pitanja gledalaca bila dvosmislena dok je odgovarala na pitanja i nekima je delovalo da je Gastoz nju ranije ponizio i da mu je ona na žurki vratila. Ona je potom oštro odgovorila:

– Ne, nisam mu vratila, nego ne interesuje me. Razumeš? Ja želim da budem srećna! Ne zanima me više niko, tuđa osećanja, ne interesuju me! Jer kada je meni u nekim trenucima, kada sam se slično osećala, taj neko nije razmišljao o meni. Muka mi je više da celi život razmišljam kako se drugi osećaju, da ja non-stop budem nesrećna, da ja non-stop razmišljam kako se drugi osećaju, non-stop budem nikakva, tužna, depresivna, ne želim više ni zbog koga to da dozvolim i kraj priče. I boli me uvo šta vi svi mislite! Srećna sam napokon nakon 100 godina i želim to da čuvam.

- Znači tebi je Gastoz bio bajpas do prvog momka, tako ispade priča. Gale kao sneg se istopio - prokomentarisao je Lepi Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.