JELENA KRUNIĆ OBJAVILA VEST O TRUDNOĆI: Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)
Jelena Krunić je čestitala svom bivšem, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

KO BI REKAO?!

JELENA KRUNIĆ OBJAVILA VEST O TRUDNOĆI: Čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Ona je pre dva dana izbačena iz rijalitija Zadruga 2, nakon što je pretukla i izujedala učesnicu rijalitija Maju Marinković

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Jelena Krunić iznenadila je pratioce na Instagramu potpuno neočekivanom porukom nakon skandala koji je prouzrokovala u Zadruzi.

Ona je pre dva dana izbačena iz rijalitija Zadruga 2, nakon što je pretukla i izujedala učesnicu rijalitija Maju Marinković. Tako je Jelena ponovila postupak iz prošlogodišnje sezone Zadruge 1, kada je pretukla Nadeždu Biljić i nanela joj povrede po telu.

foto: Printscreen/ Instagram/ jelena_krunic_official

Ono što niko od nje nije očekivao jeste da će se ona obratiti bivšem dečku, i to javno. Nakon izlaska iz rijalitija nju je dočekala vest da njen bivši očekuje dete sa novom devojkom, što je za Jelenu bio šok. Jelena ga je više puta spominjala u rijalitiju, a spekulisalo se i da ga nije prebolela.

Jelena je u objavi čestitala na trudnoći budućim roditeljima i poželela im sreću. Uz to je stavila i emotikone srca. Da li je ovo bila iskrena čestitka ili neka vrsta provokacije i skretanja pažnje na sebe, ostaje da vidimo.

Bonus video

TOMA ZVEKNUO NADEŽDU: Bane Čolak ofirao zadrugarku Mikiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.