OVAJ DETALJ NIKO NIJE PRIMETIO: Luna Gastozu ŠAPUTALA NA UVO na žurki! Marko ipak nije ISPOŠTOVAN od svoje devojke
Gastoz je doživo od Lune ono što je očekivao, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Youtube

OGLASIO SE GASTOZ

OVAJ DETALJ NIKO NIJE PRIMETIO: Luna Gastozu ŠAPUTALA NA UVO na žurki! Marko ipak nije ISPOŠTOVAN od svoje devojke

Svi su primetili da je Gastoz odmah bacio oko na Staniju Dobrojević

Objavljeno:

Pevač Nenad Marinković Gastoz privukao je veliku pažnju javnosti kada je stigao u Zadrugu kako bi svojim repertoarom zabavio sve ukućane na žurki koju je za njih priredio Veliki šef.

Ono što je posebno zaintrigiralo javnost jeste reakcija Lune Đogani koja je bila vidno šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće, a koja je jedva smogla snage da ga pozdravi budući da je svom dečku Marku Miljkoviću obećala da će se distancirati i ignorisati svaki susret sa njim.

foto: Printscreen / Youtube

Sam Gastoz je pre ulaska u Zadrugu za naš portal dao intervju u kojem je naglasio da mu neće biti svejedno ako mu se draga prijateljica ne obrati, a što se zaista i dogodilo. Naime, Đoganijeva je odbila da se pozdravi sa njim, a na iznenađenje mnogih, Marko je bio taj koji mu je među prvima pružio ruku.

Mi smo odmah kontaktirali Nenada kako bismo saznali prve utiske o svom boravku u Beloj kući, a on je bez dlake na jeziku priznao da je razočaran u Lunu, ali da nije opterećen njenim ponašanjem.

- Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa... razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada. Boli me uvo. Ne opterećujem se time - rekao je ironično Gastoz.

foto: Printscreen Youtube

Gastoz nije štedeo reči ni kada smo ga upitali za komentar o Đoganijevoj vezi sa Miljkovićem, pa ga je ironično pohvalio.

- Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak - bio je ironičan Gastoz.

foto: Printscreen Youtube

Svi su primetili da je Gastoz odmah bacio oko na Staniju Dobrojević, pa joj se u nekoliko navrata i udvarao. On je sa ukućanima komentarisao i njen fizički izgled, a nama je otkrio kakve namere ima sa njom.

- Što se Stanije tiče, svidela mi se naravno. Dobra je, svašta bih joj radio. Kad sam video onu njenu haljinicu, ohladila me - rekao je Gastoz za Pink.rs.

Bonus video

JELENA KRUNIĆ MOMENTALNO IZVEDENA IZ RIJALITIJA! Oplavila Maju pa diskvalifikovana: Izađi odmah NAPOLJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.